- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
kes lanBi sus ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kes lanBi sus ya
3 türk kurali zorunluk.ilk 4 zor
kes lan
Sana samimi bir şey söyleyeyim transfermarkta oturup adam akıllı bir gün geçirsinler listeledikleri adamları youtubede 2-3 videosunu izlesinler şu ligde gol rekoru kıran takım oluşturursun. Sadece 3-5 gün emektakimin planlamasi transfermarkt piyasa degerlerine göre en pahali adamlari kiralamak oldugu icin profillerine bakmadan dan dun diye ne bulduysak aldik ama sen iki tane temposuz kanat ve iki tane 30luk bekle yola cikar bir de zonziyi ön liberoya koyarsan o takim ileriye top tasiyamaz ki. belhanda denilen sorumsuz herif zaten iyi isleyen bir takimin bile hep en kötü parcasiydi. transfer sezonunda kaybettik sampiyonlugu.
inşallah doğrudur bizim için yeni Ümit Karan olmasını bekliyorum bu çocuğun,gidip oğulcan gibi çöplere para saçacağımıza kendi yeteneklerimize şans verelim..FLAŞ: Galatasaray, Ali Yavuz Kol'un sözleşmesini 4 yıllığına uzattı. (@Salimmanav)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Falcao takımda kalır mı ? emin değilim reis ama kalacak ise çok ekstra özveri göstermesi gerekiyor 1 sezon daha sakatlanan haftalarca maça çıkmayan Falcao'ya kimsenin sabrı kalmadı eğer Falcao da gerçekten buna hazırsa kalsın tabii ki Falcao bu boru değilDüsünüyorum da su 11 nasil olur:
muslera
Omar Luyi Marcao CANER
STAMBOULI Seri
EMRE K. Emre A. TREZEGUET
Falcao
Omar Beles
Caner Beles
Stambouli Beles
Emre Beles
Trezeguet kira bedel
Max 3 mio cikar
2 3 sene once onermistim. Belhanda yerine filan alinabilirdi. Tam TR ligi oyuncusuKeşke Papu Gomez gibi oyuncumuz olsaydı.
trt yorumcusu serkan recber'in kasimpasa'ya devre arasinda kiralik aldigi arap sol bek 5 asist yapmis mesela. kasimpasa tüm sezon boyunca sumudica ile devam eden antep'in 2 puan gerisinde. ki bu kasimpasanin düsmesi kesin diyorduk ilk devre.Sana samimi bir şey söyleyeyim transfermarkta oturup adam akıllı bir gün geçirsinler listeledikleri adamları youtubede 2-3 videosunu izlesinler şu ligde gol rekoru kıran takım oluşturursun. Sadece 3-5 gün emek
Stambouli nasil oyuncu bilmiyorum ama bence maksimum 1.5 milyon cikar fakat kadroya gore Belhanda, Fegh, Maicon satildigina gore 13 milyon kadar butce var. Ya Seri yerine daha sert, dikine oynayan 8 numara alirdim ya da Marcao satis Kaan alis ile Emre Akbaba'nin yerine daha topa hukmeden birini alirdim. Tabi yedek forvet sartDüsünüyorum da su 11 nasil olur:
muslera
Omar Luyi Marcao CANER
STAMBOULI Seri
EMRE K. Emre A. TREZEGUET
Falcao
Omar Beles
Caner Beles
Stambouli Beles
Emre Beles
Trezeguet kira bedel
Max 3 mio cikar
Keşke Papu Gomez gibi oyuncumuz olsaydı.
siz hiç 60 metre uzun top atan ,45 metre ara pası atan,her iki ayagı ile manyak sutlar ceken,gol atar gibi duran top ve korner kullanan 6 numara gördünüz mü?
Stambouli 1-2 senedir baya sakatlik olayina bulasti.Stambouli nasil oyuncu bilmiyorum ama bence maksimum 1.5 milyon cikar fakat kadroya gore Belhanda, Fegh, Maicon satildigina gore 13 milyon kadar butce var. Ya Seri yerine daha sert, dikine oynayan 8 numara alirdim ya da Marcao satis Kaan alis ile Emre Akbaba'nin yerine daha topa hukmeden birini alirdim. Tabi yedek forvet sart