Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Maicon'un kiralık sözleşmesini 5 Ekim'e kadar uzatmak isteyen Al-Nassr'ın teklifini reddetti. (NTV Spor)

takimin planlamasi transfermarkt piyasa degerlerine göre en pahali adamlari kiralamak oldugu icin profillerine bakmadan dan dun diye ne bulduysak aldik ama sen iki tane temposuz kanat ve iki tane 30luk bekle yola cikar bir de zonziyi ön liberoya koyarsan o takim ileriye top tasiyamaz ki. belhanda denilen sorumsuz herif zaten iyi isleyen bir takimin bile hep en kötü parcasiydi. transfer sezonunda kaybettik sampiyonlugu.
Sana samimi bir şey söyleyeyim transfermarkta oturup adam akıllı bir gün geçirsinler listeledikleri adamları youtubede 2-3 videosunu izlesinler şu ligde gol rekoru kıran takım oluşturursun. Sadece 3-5 gün emek

Düsünüyorum da su 11 nasil olur:

muslera
Omar Luyi Marcao CANER
STAMBOULI
Seri
EMRE K. Emre A. TREZEGUET
Falcao

Omar Beles
Caner Beles
Stambouli Beles
Emre Beles
Trezeguet kira bedel

Max 3 mio cikar
Falcao takımda kalır mı ? emin değilim reis ama kalacak ise çok ekstra özveri göstermesi gerekiyor 1 sezon daha sakatlanan haftalarca maça çıkmayan Falcao'ya kimsenin sabrı kalmadı eğer Falcao da gerçekten buna hazırsa kalsın tabii ki Falcao bu boru değil

Bir de Emre Kılınç sol Trezeguet sağ kanat oynar bu takımda Emre K. da Trezeguet de her iki kanadı oynayabiliyor eyvallah da böyle Robben gibi Bale gibi terse çekeyim çalımlar ile içeri gireyim oyuncusu değil benim gözümde

Emre K. solda Trezeguet sağda topu alıp doğrudan gol pozisyonu hazırlayacak adamlar yani hücumda takımı organize edecek adamlar benim gözümde

Bir diğer olarak Seri takımda kalacaksa bekler Caner Omar olmamalı bence Buta gibi Svensson gibi kulvarı boylu boyuna kullanacak "hızlı" adamlar olması lazım bence

Sana samimi bir şey söyleyeyim transfermarkta oturup adam akıllı bir gün geçirsinler listeledikleri adamları youtubede 2-3 videosunu izlesinler şu ligde gol rekoru kıran takım oluşturursun. Sadece 3-5 gün emek
trt yorumcusu serkan recber'in kasimpasa'ya devre arasinda kiralik aldigi arap sol bek 5 asist yapmis mesela. kasimpasa tüm sezon boyunca sumudica ile devam eden antep'in 2 puan gerisinde. ki bu kasimpasanin düsmesi kesin diyorduk ilk devre.

Emre Kilinc
Jimmy Durmaz
Yunus Akgun
Ali Yavuz Kol
Kerem Akturkoglu
Ogulcan Caglayan

Jimmy sutlanmali. Yunus ve Ogulcan kiralanmali.

Düsünüyorum da su 11 nasil olur:

muslera
Omar Luyi Marcao CANER
STAMBOULI
Seri
EMRE K. Emre A. TREZEGUET
Falcao

Omar Beles
Caner Beles
Stambouli Beles
Emre Beles
Trezeguet kira bedel

Max 3 mio cikar
Stambouli nasil oyuncu bilmiyorum ama bence maksimum 1.5 milyon cikar fakat kadroya gore Belhanda, Fegh, Maicon satildigina gore 13 milyon kadar butce var. Ya Seri yerine daha sert, dikine oynayan 8 numara alirdim ya da Marcao satis Kaan alis ile Emre Akbaba'nin yerine daha topa hukmeden birini alirdim. Tabi yedek forvet sart

Duyumlar havada uçusmasi gerekirken Bu sessizlik beni korkutuyor

Stambouli nasil oyuncu bilmiyorum ama bence maksimum 1.5 milyon cikar fakat kadroya gore Belhanda, Fegh, Maicon satildigina gore 13 milyon kadar butce var. Ya Seri yerine daha sert, dikine oynayan 8 numara alirdim ya da Marcao satis Kaan alis ile Emre Akbaba'nin yerine daha topa hukmeden birini alirdim. Tabi yedek forvet sart
Stambouli 1-2 senedir baya sakatlik olayina bulasti.
sana söyle söylim
+ pas oyunu (hele uzun top)
+ defansif anlayisi
+ liderligi (futbolcu olarak yönetime girdi)
+ hava hakimiyeti
+ uzaktan sut

- son sakatliklari
- Dünyanin en iyi sprinteri degil

eger Falcao giderse (umarim gitmez) forvet + belki Trezeguet nin tapusu alinir

ben yusuf erdem gümüşçüyüm ama murat da milli takım sagbeki.videoda küçük bi mariano resitali sunmus.oyun görüşü,ara pasları,gerektiğinde çalımı,ortaları falan..umarım fiziğini geliştirir,formayı alır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt