Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Yorum yapmayım abi ban yerim
@Can karabacagın dostluğunu kaybetmekten korkuyorum demiyorsundaaa
Edit: can yine mi myc yemiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yorum yapmayım abi ban yerim
Ufak yazı hataları,
Faks geç göndermeleri
Indire Gandileri
Herşey mevcuttur benim CV'de.
Ne zaman başlayabilirim?
Piril piril cocuklar demedimi?@Osman Senher
"Serbaycın bakıyosun bu takımda muslera var luyındama var marcao var donk var - ortaya bakıyosun belhanda var emre akbaba var düsünebılıyo musun bu takımın santraforunda falcao var üstelık cagne gıbı bır gol kralı da gerı dönecek bak daha feghoulıyı falan saymadım yanı ınanılmaz bı kadro var baktıgında"
Bi kere tut be
Egemenike egemenike ettim senk tebrikikeyok yaw yukardakı kadroyu görünce pollyanna osman agabeyı anayım dedım
Ali Naci Küçük: "Galatasaray'da Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan, Kerem Aktürkoğlu ve Omar Elabdellaoui transferleri bitti." (Radyo Gol)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben 2 senedir yaziyorum.ali yavuzu 2017 yazinda yazdim taKaç aydır Bartuğ diyorum hatta 11' e yazıyorum. O değil de profesyonel sözleşme imzalandığı halde forum da adı sanı yok. Konusu dahi açılmamış. Birhan Vatansever'in var O'nun yok.
5 milyonluk değil de 5 kuruşluk dava açsaymışız daha anlamlı olurmuş.Ali Naci Küçük: "Galatasaray bu konuda vazgeçmiş değil Mert Hakan Yandaş'a 5 milyonluk tazminat davası açacaklar."
Hala açacaklar diyorlar, yani daha açmamış bizimkiler.Ali Naci Küçük: "Galatasaray bu konuda vazgeçmiş değil Mert Hakan Yandaş'a 5 milyonluk tazminat davası açacaklar."