Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düsünüyorum da su 11 nasil olur:

muslera
Omar Luyi Marcao CANER
STAMBOULI
Seri
EMRE K. Emre A. TREZEGUET
Falcao

Omar Beles
Caner Beles
Stambouli Beles
Emre Beles
Trezeguet kira bedel

Max 3 mio cikar

Gerçekten az buz değil taraftarın büyük çoğunluğu iki emreyi ilk 11 e koyuyor.Buda demek oluyor ki yöneticilerde böyle düşünecek.Ve her zamanki gibi rezil bir transfer dönemi koca sezonu çöpe atmış olacağız..

seri,emre,emre a,falcao ve treze ile bu takım uefaya katılırsa iyi..
yahu bizim bu sene bu kadar rezil sezon yaşamamızın en büyük neden inanılmaz hantal oyunculardan kurulu kadro oluşumuzdur.Şu yukarıdaki kadro yemin ederim o konuda daha kötü.
seri, iki emre ve falcaoyla rakip kaleye gidemeyiz.Rakipler çok rahat kontrol altına alabilir bu adamları.iki emreye güvenip yola çıkılmamalı...Bu bölgelere çok net fark yaratacak yabancılar alınmalı.bir kanada treze olabilir.

bir tek caner hamlesine katılırım.Kesinlikle alınmalı.

Fatih hoca zamanında Belo'yu satmadın, oynattıkça oynattın, taraftara küfür etti oynatmaya devam ettin, şımarttın, pohpohladın. Ve kendi ellerinle bir canavar yarattın. Şimdi de gönderelim diyorsun dalga geçer gibi. Milyonlarca taraftarın zekasıyla dalga geçme artık.

Ollie Watkins 24 yaşında santrafor son 3 sezon 48 gol 13 asist PD 200 bin €

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu mu? Kendileri 2 milyona almis, adam ingiliz ve gol kralik yarisinda birinci sirada. Takimida playofflara kalacak. Rahat 15-20 milyon isterler.

Aslında Maicon'un takımda kalıp üçlü defans oynama sistemi mantıklı geldi bana :asd:

Muslera
Luyindama-Maicon-Marcao
Omar-Transfer-Transfer-Ömer
Trezeguet-Falcao-Emre.K

Ama bu sistemde Emre Kılınç ve Ömer Bayram ile birlikte 3. bir yerli orta saha oyuncusu bulmamız gerekiyor

Öyle gözüküyor ki biz bu transfer sezonun da kafayı sıyıracağız.

Aslında Maicon'un takımda kalıp üçlü defans oynama sistemi mantıklı geldi bana :asd:

Muslera
Luyindama-Maicon-Marcao
Trezeguet-Falcao-Emre.K

Ama bu sistemde Emre Kılınç ve Ömer Bayram ile birlikte 3. bir yerli orta saha oyuncusu bulmamız gerekiyor
Maicon yerine Kaan Ayhan.
Orta sahada Seri ve Evander.

Muslera
Luyindama-Maicon-Marcao
Trezeguet-Falcao-Emre.K

Hakan arslan
caner
Scout 8 transfer

Muslera
Luyindama-Maicon-Marcao
Trezeguet-Falcao-Emre.K

:asd:

Sene başında bu kadar kiralık oyuncu getirirsen sıkıntı çekersin demiştik.Şimdi elde satılacak adam da yok o kiralıkların yerini dolduracak para da.O zaman tekrar kiralık oyunculara yöneleceksin bu da böyle bi kısır döngü işte

böyle giderse direk çıkacaklar eplye ama oluds play-off turundan cikamazsalar 8-10 civarı olabilir belki

Bu mu? Kendileri 2 milyona almis, adam ingiliz ve gol kralik yarisinda birinci sirada. Takimida playofflara kalacak. Rahat 15-20 milyon isterler.

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maicon yerine Kaan Ayhan.
Orta sahada Seri ve Evander.
Şimdi Kaan Ayhan ve Evander başlı başına maliyetli isimler benim şu kadroyu yazma sebebim zaten Maicon'u Falcao'yu filan satamıyor olmamız reis

Öyle bir para elimizde olursa Evander&Ejuke ve P.Daka üçlüsünü alıp gelelim direk :asd:

Enner Valencia Elmander etkisi yapabilir mi? Oyun karakterini hiç bilmiyorum yani skoru azsa belki sürpriz bir yardımcı forvet performansı çıkabilir. Bir umut bizimkisi de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt