Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarı-kırmızılılar, 25 yaşındaki kanat oyuncusunu 2 yıllığına kiralamak istiyor. Menaceri D’Avila, Trezeguet’nin Galatasaray’a gelebileceğini yönetime bildirdi. Aston Villa cephesiyle görüşmeler sürüyor...
[ @skorermilliyet ]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ezberledik onyekuru trezeguet başka adam yok sanki bonservisiyle scout transferi yapın arkadaş,ayrıca bu trezeguet niye şişiriliyor bu kadar anlamıyorum diagne gibi sövülecek
**gerçi diagne süper forvet oldu şimdi bizim taraftarların hafızaları sıkıntılı maiconu isteyen bile var..

Sarı-kırmızılılar, 25 yaşındaki kanat oyuncusunu 2 yıllığına kiralamak istiyor. Menaceri D’Avila, Trezeguet’nin Galatasaray’a gelebileceğini yönetime bildirdi. Aston Villa cephesiyle görüşmeler sürüyor...
[ @skorermilliyet ]

Belhandayi adam gibi bir fiyata araplara götüremezsen, senin bir daha oyuncunu almayiz cevapi versinler.

Maicon u öyle kolay bırakmamak lazım parayı veren düdüğü çalar yoksa kalsın bizde marcao ve luyindama dan daha vasıflı frikik atar duran toplarda kritik golleri var kafayla, sakatlık yaşamaz istikrarlı, marcao yu beğenenler biz yanlış maçları izledik heralde direk satılması gereken ilk kişi

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rodop yine falcaoyu yağlamaya başlamış

Maicon u öyle kolay bırakmamak lazım parayı veren düdüğü çalar yoksa kalsın bizde marcao ve luyindama dan daha vasıflı frikik atar duran toplarda kritik golleri var kafayla, sakatlık yaşamaz istikrarlı, marcao yu beğenenler biz yanlış maçları izledik heralde direk satılması gereken ilk kişi

Maicon rezalet bir stoper. Marcao ve luyindama ile kiyaslanmaz bile. Maiconu beğenen de futbol bilgisini bir sorgulasin derim.

IMG_1562.webp

maicon'un 2 sene önce beli dönmüyordu. şimdi kim bilir ne haldedir. oynatmaya kalkarsak fena patlarız.

satmamız lazım ama maalesef onu da beceremeyeceğiz. 8 milyon vermiştik bu herife. :cofused:

gollere gel

arabin biri bizim lig sizinkinden iyi diyordu hakliymis sanirsam

Ben önümüzde ki senelerden hiç bir şey beklemiyorum sportif açıdan. Gemiyi limana yanaştırmaya çalıştırıyoruz diyor Terim hoca.

O gemi battı hocam. O gemiyi unut artık, kurtarılacak hiç bir şeyi kalmadı. Bugün Belhanda’nın haberi beni gerçekten üzdü. Iyi kötü 3.5 milyon almışızdır diyordum, daha biten bir şey yokmuş bile.

Luyindama desen ağır sakatlık geçirdi, kimse yatırım yapmaz hele bu covid saçmalığından sonra. Feghouli desen hayatta gitmez. Belhanda kolay kolay gitmiyorum diyor ise Feghouli hiç gitmez. Falcao zaten ayrı rezalet, o konuya değinmek istemiyorum bile.

Yani ben düşününce işin içinden çıkamıyorum. Hoca nasıl çıkacak merak ediyorum.

Daha bunun Babel’i, Diagne’si, Maicon’u var.

SOS veriyoruz ciddi şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt