Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon boyu vasat olup bizle adi anilan isimler bir bir cosmaya basladi( trezegeut hakan c.)
Gitmesi gereken maicon belhanda feghouli falan gitmiyor. Transfer donemi resmen acilmis ikna oldum

Falcao gitmez burayı sevdi hiçbir yerde göremeyeceği ilgiyi gördü aileye düzene de düşkün biri iyi de kazanıyor gitmesi için bir sebep yok ona göre artık sakatlanmaması için dua edecez iyi bir yedek golcü bulmalıyız adem oğulcan falan olmaz

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

öneri 20 maç 12 gol yaş 18 boy, 1.84

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bugün kuponumu tutturan oyuncu.Bugün hat-trick yaptı..
tutan-kupon-17.webp

Falcao gitmez burayı sevdi hiçbir yerde göremeyeceği ilgiyi gördü aileye düzene de düşkün biri iyi de kazanıyor gitmesi için bir sebep yok ona göre artık sakatlanmaması için dua edecez iyi bir yedek golcü bulmalıyız adem oğulcan falan olmaz

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Falcao farkinda degil galiba gelecek sene burada kalirsa sakat sakat ne anasi kalir ne bacısı

@futbol_5: Kerem Aktürkoğlu ile ilgili bir bilgi öğrendim. Sezon bitmeden Emre Belezoğlu çocuğu aramış 200 bin tl'ye anlaşmışlar. Çocuk takımında 250 bine oynuyormuş. Sonra fb Kerem'in babasını arıyor biz aldık ama direkt kiraya vereceğiz diyor.Babası anlaşmayı bozuyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kerem aktürkoglu gibi alt lig oyuncusu icin bile fenerle savas vermisiz resmen bu ne rezilliktir

Maicon bahsedildiği kadar kötü oyuncu değil ama Marcao'dan iyi de değil. Maicon bizim sistemde iş yapmaz aksar ama defansı geride kuran takımlarda çok iş yapar. Hücum yönü ise çok iyi bizde şu anda onun gibi serbest vuruş kullanan oyuncu yok mesela. O yüzden bonservissiz gönderilmesine karşıyım şu anki takımı almasa bile illa bir alıcısı çıkar bence.
maicon anadolu kulüplerinin efsane stoperi olur. pazdan, diego ve kulusicin 2 gömlek üstü anadoluya göre. bunlar bile ne kadar iyi oynuyor mesela anadolu'da. kapanan takimlarda hava toplarini süpüren stoperler hep is yapar (pazdan uzun boylu degil ama cok kurnaz bir oyuncu). büyük takimlarin arka tarafi genelde acik oldugu icin uygun degil ama.

@futbol_5: Kerem Aktürkoğlu ile ilgili bir bilgi öğrendim. Sezon bitmeden Emre Belezoğlu çocuğu aramış 200 bin tl'ye anlaşmışlar. Çocuk takımında 250 bine oynuyormuş. Sonra fb Kerem'in babasını arıyor biz aldık ama direkt kiraya vereceğiz diyor.Babası anlaşmayı bozuyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Türkiyenin 4. Lig seviyesinde o kadar parami kazaniyorlar gercekten?

Burda Regionalligada(4. Lig) oyuncularin büyük kismi sirf futbol ile gecinmiyorlar. Cogu ögrenci veya meslek yapiyorlar yada futbol haric calisinlar bile var.

gökhan karadeniz vardı o da 2.ligde şov yapıyordu , iyi topçu dediler trabzon aldı bi halta yaramadı sonra

Cocuk gayet iyi duruyor videolarda fakat alt lig olayi sıkıntı gelip bu lige adapte olamayabilir yuksek olasilik
Bjk maçında izledim çok iyiydi çalımları falan tabi bazı eksikleri var ama dediğin gibi bu lige adapte olabilirse fakir Onyekuru'su olur.

2018 de herkes feghoui satilsin diyodu,koca gotlu ,kronik sakat diyodu. Ben cok destekledim. Simdi falcaoya feghoulinin o donemki sebeplerine inandigim gibi inaniyor ve kalmasini istiyorum butun kalbimle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt