Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Benden baska hic mi olumlu düsünen yok : Sneijder Galatasaray'da keyfinize bakın..

abi dün cine 5 te acıklamıs atilla gökçe Aysal bitti sadece ıslak imzaya kaldı demiş programdan sonra atilla gökçe ye... rahat olun ya geldi kızan bizde :)

Çok zordu be tatlı bi heycan bırakmadı değil olan yine bizim finallere olucak.

INSALLAH REIS, INSALLAH.

Ben de cok istiyorum ama su listeye bak:

Forlan , Reyes , Shaqiri , Podolski , Keita , Fabiano

Diğerleri iyiki olmamış ama bu 2'si olsaydı off çok iyi olurdu yaa ..

Düşünsenize

Shaqiri , Podolski , Sneijder , Selçuk , Melo , Burak , Muslera , Eboue , Semih offf rüya gibi :asd:

tumblr_lyc38vDf441qfxktp.jpeg

Abi anlamıyorum dün akşamdan beri millette bir heves söndürme çabası var. Ne yapmaya çalışıyorsunuz onu anlamıyorum. Adamlar tutmuş Hollandanın gazetesini gösteriyor burda senin klübün resmi internet sitesinde bildiri yapmış senin başkanın iş bitti demiş buna güvenmiyorlar gidip Hollanda basınına güvenip burdada milletin içini karartıyorlar :mad:

Sneijder'in gelişiyle ben Fatih Hoca'nın 4-4-1-1 taktiğiyle oynayacağını düşünüyorum. Top bizdeyken Sneijder forveti 2ler top rakipteyken de orta sahayı 5ler.

evet beyler 3 gündür güldük eylendik hayel ettik, herşey guzeldi şimdi dağılabiliriz sınejder güzel bir ruyaidi:) gerçekten geliceğine inanan varmı

Kazım Avcı'da iş imzaya kaldı demiş ve o adam Selçuk Galatasaray'da diyen ilk kişi ve fifa manajeri sanırım

The question of whether the question asked by everyone, but there is a detail of no small importance: only two summers ago, there was the Manchester United ready to offer € 30 million for Sneijder , there is now only account for Galatasaray who barely reaches 10. Now the word is up to the player, but the fact that there are no other offers must understand: "Every day a new club called me for information on Wesley," says De Telegraaf to his agent, Soren Lerby. Truth or lie? Virtue is in the middle: a company requesting information on Sneijder there, but the player only wants top club. From England has not received any concrete offer, we have to Galatasaray. Or the renewal of a contract with Inter leading to a lower engagement. The Turkey is almost an obligation, dear Wes ...

..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt