Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Abi anlamıyorum dün akşamdan beri millette bir heves söndürme çabası var. Ne yapmaya çalışıyorsunuz onu anlamıyorum. Adamlar tutmuş Hollandanın gazetesini gösteriyor burda senin klübün resmi internet sitesinde bildiri yapmış senin başkanın iş bitti demiş buna güvenmiyorlar gidip Hollanda basınına güvenip burdada milletin içini karartıyorlar :mad:

Zaten sorunda orda kusura bakma ama geçmiş transfer fiyaskolarından dolayı güvenmiyorum ne zaman Sneijder formayı giyip maça çıkarsa o zaman inanırım..

Abi anlamıyorum dün akşamdan beri millette bir heves söndürme çabası var. Ne yapmaya çalışıyorsunuz onu anlamıyorum. Adamlar tutmuş Hollandanın gazetesini gösteriyor burda senin klübün resmi internet sitesinde bildiri yapmış senin başkanın iş bitti demiş buna güvenmiyorlar gidip Hollanda basınına güvenip burdada milletin içini karartıyorlar :mad:

Çekememezlik.. :yenieek:

lan sneijder rüyama girdin lan.en son muslera girmişti 2 hafta sonra istanbul'a geldi...

Bitti demedi başkan :Z5:

hazirladiklari_bomba_ellerinde_patladi_h673.jpg
Fitil gittikçe kısalıyor

Tamam KAP'a 5-6 futbolcuyu bildirip alamamışız ama bunlarda kap'a bildirip aldıklarımız. O yüzden çokta karamsar değilim....

Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Dany, Tomas Ujfalusi, Albert Riera, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Felipe Melo, Ceyhun Gülselam, Engin Baytar, Nordin Amrabat; Sercan Yıldırım, Johan Elmander Burak Yılmaz

Zaten sorunda orda kusura bakma ama geçmiş transfer fiyaskolarından dolayı güvenmiyorum ne zaman Sneijder formayı giyip maça çıkarsa o zaman inanırım..

Başkan denen adam 72 yaşında. İkimizin yaşını toplayalım yine onun kadar olamıyoruz heralde o kadar fiyaskodan sonra akıllanmıştır. En son 1 yıl önce yapmışlardı bu hatayı ki Shaqiri meselesi aslında hata değildi Basel yüzünden olmuştu. Forlan ve Reyeste kişisel egoları yüzünden olmamıştı. Keitanın klübü sıkıntı çıkarmıştı,Podolskide Köln sıkıntı çıkarmıştı

Oyle degil iste, resmi siteyle Unal Aysal KULUPle gorusmeleri bildiriyo, Hollanda gazetesi Sneijderin istemedigini.. Interle anlastigimizi herkes kabul ediyo zaten sorun Sneijder, insallah gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt