Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakan sana güveniyorum, inşallah boşa çıkarmazsın..
kap bildirimi bu gece geliyor![]()
Beyler az önce snijderin msn adresini ögrenmiş bulunmaktayım. Hemen ekledim kabul etti. Cam de kesin olarak Galatasaray ile anlaştıgını net olarak söyledi. Sözleşme 3 yıllık. Hayırlı olsun.
Beyler LEVERAGE izleyen var mı?
Orda linguistik programlama vardi.
Bi karı gonderek leziz tam gidilesi ugrunda ölünesi diye Galatasaray formasını okşasın Sneijder e, beyin otomatik olarak Galatasaray formasını giymeye programliyor kendini hormonlarla :lol::lol::lol:
selam tekrar beyler :-)
İtalya'dan futbolcu menajerleriyle irtibatı olan arkadaşımla konuştum. Söylediğine göre Sneijder'in menajeri İngiliz takımlarıyla ve birkaç takım daha varmış onlarla görüşecekmiş Salı gününe kadar. Sonuç çıkmazsa Sneijder teklifimizi kabul edecekmiş. Arkadaşımın yalancısıyım ben de.![]()
İtalya'dan futbolcu menajerleriyle irtibatı olan arkadaşımla konuştum. Söylediğine göre Sneijder'in menajeri İngiliz takımlarıyla ve birkaç takım daha varmış onlarla görüşecekmiş Salı gününe kadar. Sonuç çıkmazsa Sneijder teklifimizi kabul edecekmiş. Arkadaşımın yalancısıyım ben de.![]()
Dostum amacın nedir?
selam tekrar beyler :-)