Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

twitter'dan Galatasaray Sneijder diye aratınca google translate'İn bile şaftı kayıyor garibim hangi dili çevireceğini şaşırdı:trollface:

İtalya'dan futbolcu menajerleriyle irtibatı olan arkadaşımla konuştum. Söylediğine göre Sneijder'in menajeri İngiliz takımlarıyla ve birkaç takım daha varmış onlarla görüşecekmiş Salı gününe kadar. Sonuç çıkmazsa Sneijder teklifimizi kabul edecekmiş. Arkadaşımın yalancısıyım ben de. :)

Beyler LEVERAGE izleyen var mı?

Orda linguistik programlama vardi.

Bi karı gonderek leziz tam gidilesi ugrunda ölünesi diye Galatasaray formasını okşasın Sneijder e, beyin otomatik olarak Galatasaray formasını giymeye programliyor kendini hormonlarla :lol::lol::lol:

İnsanın aklı nerelere gidiyor. Mantıklı ama :D

Tam yataga girecektim son kez bir bakiyim dedim Seref reiss gelmis yine:D

İtalya'dan futbolcu menajerleriyle irtibatı olan arkadaşımla konuştum. Söylediğine göre Sneijder'in menajeri İngiliz takımlarıyla ve birkaç takım daha varmış onlarla görüşecekmiş Salı gününe kadar. Sonuç çıkmazsa Sneijder teklifimizi kabul edecekmiş. Arkadaşımın yalancısıyım ben de. :)

Ünal aysal o kadar amatör bi adam değil.

Transfer bitmese adını dahi vermezdi. (Şahsi fikrim)

beyler sneijder i icq da arattim, dustaymıs yolanthe abla cikti, cam ac dedim açti, gözlerimi kapadim yengemsin dedim, ayy ne kadar da sevimli bakmazmişta dedi, sinaydir i cagirdi, gag gidiyok dedi, o da emrin olur hatun dedi, yoldalar geliyorlar, varinca aricaklar

abovv şerefi de kaybettik. o kadarda yüklenmeyin dedik adama.

edit: anamm feykmiş lann.

Sneijder'in menajerinin açıklaması var kesinlikle CL'de oynayan bir takıma gidecek diye..

CL'de oynayan kim var ingilterede?

Manu,Arsenal..

Çok düşük bir ihtimal.

Antu'dan beyler. Hakikaten böyle insanlar var mı dünyada? İnanamıyorum ben.

"Tam salak bunların yönetim . Bizim Krasic transferinden akıllanmamışlar hala kac senedir ayağına top değmemiş adam alıyolar. Krasic kadar da yetenekli bir adam değil"

Dostum amacın nedir?

Laa noli Şeref Şeref'le konuşuyor şaştım kaldım valla

sener-sen.jpg

Ulan burda bile serefin fake hesabi var ayip bee...

Arkadasina selam soyle ;)

Beyler şuan italyadayım. Snijderin evine noel baba kılıgında bacadan girdim. Selamın Aleykum evladım sana hediye getirdim dedim. Oda A.S noel baba hoşgeldin falan filan derken benim sepetten wesley e hediyelik bişeyler bakıyoruz ben o ara karambole getirip lafı ağzından aldım Sözleşme 3 yıllık. Yıllık 4 mil euro artı maç başı. Hayırlı olsun wesley Sanica boru elazıgsporda !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt