Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

biri çıksa birşey söylesede rahatça uyusak yoksa bugün uyku yok :SS:

6 milyon euro imza parasi maas degil. Sneijder piyasasi olan bir futbolcu oldugu icin verilebilir. Selcuk'a da verildi.

ama yanlış değilsem selçuğa bonservisi olmadığı için verildi. bonservisine para veriliyorsa imza parası belki yıllık maliyetten kısıp takım içi dengeleri korumak adına yapılabilir.

Dün İtalya'da bugünde Hollanda'da Galatasaray twitterda tt oldu. :)

valla spor haberlerinde Sneijder Turkiye planlarimda yok yazacak diye cok korkuyorum serefsizim

menemen.jpg

kanarya_yemi_2-500x500.jpg

hiç misafirperver değilsiniz renktaşlar. 115 konuk oyuncu var ikram eder insan

Sneijder transferinin bir başka artısı da ki bence en önemlilerinden biri

bundan sonra bu tarz kalbur üstü adamların Galatasaray'a gelebilme ihtimalini güçlendirmesidir...

Bu transferi başkan gurur meselesi fln yapar inşallahta alırız yoksa takım içi dengeler fln diye adama 3.5 m euro verirsek avcumuzu yalarız.

Ama bonservisi olmayınca verilio o para normalde.

Normalde bonservisi 15-20 milyon olan bir oyuncuyu alirken de verirsin. :) Bu piyasasi olan futbolculara verilen bir "kandirma" parasi. Bonservisle alakasi yok. FM oynayanlar bilir ne kadar yuksek maas verirsen ver bazi oyuncular gelmeyi istemezler, signing on fee vererek onlari takima alirsin.

Sneijder gelirse yanina da Robben yakisir.Birbirlerine yoldas olur vatan hasreti cekmezler yaban ellerde.

Yemin ediyorum haftaya finaller var ama ben 36 saatir Sneijderla yatıyorum Sneijderla kalkıyorum.

Artık yatyim diyorum 10 dk sonra aklıma geliyor kalkıp pcye bakıyorum.

Tam yatıyorum aklıma Selçuk Sneijder paslaşmaları....Ulan diyorum bi de Carlinhos'u alırız, Krem Frei gelir kontejyan sıkıntısı yaşamayız.

Gelirse herşeye değer de gelmezse büyük sıkıntı:sad007:

He bide gelince maçları nasıl bekliyeceğiz o da çok tatlı bir sıkıntı:)

Cümleten iyi geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt