Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray'ın transfer listesindeki Carlinhos'un menajeri Luiz Bombonato Goulart, - bilinen adıyla Luizão - oyuncusu Carlinhos hakkındaki sorulara içtenlikle cevap verdi.. Carlinhos'un menajerinin yaptığı açıklamalar yine gündeme bomba gibi düşecek!...Turkfutbol.com sitesine özel açıklamalarda bulunan Carlinhos'un menajeri bakın neler söyledi..

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, oyuncunuz Carlinhos ile ilgilendiklerini açıkladı bu konuda neler diyeceksiniz ?

Luizão: Carlinhos 16 Ocak'a kadar takımı Fluminense ile kampta. Galatasaray ile görüşmelerimiz oldu ama Temmuz'a kadar sözleşmemiz devam ediyor. Şuan itibariyle takımdan ayrılması gibi bir ihtimal çok zor gözüküyor.

CARLINHOS'UN MENAJERI LUIZAO İLE YAPILAN RÖPORTAJIN TAMAMINI VE ÇOK ÖZEL AÇIKLAMARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN....

TurkFutbol.Com Özel Haber - Cansel Kemiksiz

Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Yabanci takim taraftarlarinin bir ton takimimizi, ligi ve ulkeyi kucumseyen mesajlari var. Tabi bunun belli basli nedenleri de var:

1) Korkulu ruyalari geri döndü ve daha guclu döndü. Ya da kisaca; your nightmare is back de diyebiliriz.

2) Herhalde bi Real, bi City, bi Barca, bi Chelsea, belki bir Bayern kulupleri haricindeki kuluplerin istisnasiz her birinin taraftar kitlesi Sneijder'i takiminda gormek ister. Hem de cok ister. Ama sadece avuclarini yalamakla yetinirler. Ayni guzide şehirimizin karşi yakasindaki kulubun ezik donek şikeci asker kacagi şakşakcisi taraftarlari gibi.

3) Son senelerde kendi aralarinda bir lig oynar oldular. Eskiden bir Galatasaray, bir Steaua, bir Hajduk donem donem cikar agizlarinin payini verirdi bu şimarik devlere. Son senelerde oyle bir tehdit kalmamisti ve bunu aynen oldugu gibi devam ettirmek isterler. Cunku cekiniyorlar. Goruyorsunuz Liverpool'u.. Bir kac sene basarili olamadilar diye kuculdu gitti dev gibi Liverpool. Arsenal'de bu yolda ilerliyor.

Onun icin ben bu alayci yorumlari arkama yaslanip tebessumle okuyorum. Bu sezon olmadi, bir daha ki sezon. Bir daha ki sezon olmadi öbür ki sezon. Ama o kupa öyle boyle UEFA ve Super kupanin yanina gelecek. Kene gibi yapistik, anakonda gibi sardik, ASLAN gibi de penceyi vurucaz.

Bence bitti bu iş

Yabanci takim taraftarlarinin bir ton takimimizi, ligi ve ulkeyi kucumseyen mesajlari var. Tabi bunun belli basli nedenleri de var:

1) Korkulu ruyalari geri döndü ve daha guclu döndü. Ya da kisaca; your nightmare is back de diyebiliriz.

2) Herhalde bi Real, bi City, bi Barca, bi Chelsea kulupleri haricindeki kuluplerin istisnasiz her birini taraftar kitlesi Sneijder'i takiminda gormek ister. Hem de cok ister. Ama sadece avuclarini yalamakla yetinirler. Ayni guzide şehirimizin karşi yakasindaki kulubun ezik donek şikeci asker kacagi şakşakcisi taraftarlari gibi.

3) Son senelerde kendi aralarinda bir lig oynar oldular. Eskiden bir Galatasaray, bir Steaua, bir Hajduk donem donem cikar agizlarinin payini verirdi bu şimarik devlere. Son senelerde oyle bir tehdit kalmamisti ve bunu aynen oldugu gibi devam ettirmek isterler. Cunku cekiniyorlar. Goruyorsunuz Liverpool'u.. Bir kac sene basarili olamadilar diye kuculdu gitti dev gibi Liverpool. Arsenal'de bu yolda ilerliyor.

Onun icin ben bu alayci yorumlari arkama yaslanip tebessumle okuyorum. Bu sezon olmadi, bir daha ki sezon. Bir daha ki sezon olmadi öbür ki sezon. Ama o kupa öyle boyle UEFA ve Super kupanin yanina gelecek. Kene gibi yapistik, anakonda gibi sardik, ASLAN gibi de penceyi vurucaz.

imza

Bu gecede birşey çıkmadı..

Cümleten iyi geceler..

:heyo:

Sneijder oynuyor orada. olmaz

yedeği yaparız Sneijder abisi çıkınca yerine girer

sağolsun başkan beklentileri iyice büyüttü bizde

ara transferde Sneijder geliyorsa

sene sonu Messi dicem olmayacak ama Dzeko filan konuşuruz herhalde...

Allah verede Sneıjder geldıgınde hava alanında falan bır rezıllık olmasa. Davul zurna mahserı kalabalık konvoy falan....

Hadi iyi geceler bu gexe bişey çıkmaz kendinizi yarına saklayın :asd:

Insallah Insua ve Misimovic gibi olur. Daha dun gibi hatirliyorum. Ne cosmustuk gece gece ya :)

2) Herhalde bi Real, bi City, bi Barca, bi Chelsea, belki bir Bayern kulupleri haricindeki kuluplerin istisnasiz her birinin taraftar kitlesi Sneijder'i takiminda gormek ister. Hem de cok ister. Ama sadece avuclarini yalamakla yetinirler. Ayni guzide şehirimizin karşi yakasindaki kulubun ezik donek şikeci asker kacagi şakşakcisi taraftarlari gibi.

Ayrıca bizi küçümseyen bazı ülkelerin Mesela Hollanda'ya filan bakıyorum da takım bazında ne yapmışlar CL'de son 16'da biz varız ya onlar ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt