Cevap: Transfer Nöbeti
Ne diyorlar
Wesley Sneijder Konusu konuşuluyor GSTV'de
Ne diyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wesley Sneijder Konusu konuşuluyor GSTV'de

Renktaşlar kastım şuydu, muslera olması gereken normal kaleci benim gözümde, ama herkes olağanüstü kaleci gözüyle bakıyor. Olağanüstü kaleci olması için olağanüstü pozisyonları kurtarması gerekiyor. %100 gol denilen pozisyonlardan bazılarını kurtarmasını beklerim şahsen. Ama dedim ya 40 metreden Leo Franko'nun yediği golleri görünce, Ufuğun topu eline alamamalarını görünce bu kurtardığı pozisyonlar aman aman geliyor
Tafareli hatırlasanıza bir...
O zaman size soriyim Tafarel mi Muslera mı şimdiye kadar kı performansıyla?
Renktaşlar kastım şuydu, muslera olması gereken normal kaleci benim gözümde, ama herkes olağanüstü kaleci gözüyle bakıyor. Olağanüstü kaleci olması için olağanüstü pozisyonları kurtarması gerekiyor. %100 gol denilen pozisyonlardan bazılarını kurtarmasını beklerim şahsen. Ama dedim ya 40 metreden Leo Franko'nun yediği golleri görünce, Ufuğun topu eline alamamalarını görünce bu kurtardığı pozisyonlar aman aman geliyor
İstermisiniz fener çamur olsun şimdi
Eminim 50 kere yoklama yapılmıştır devreye girmek için
Gelin lan gelin, bide dünyaya madara edelim sizi..
Selçuk ve Hamitle burda,
Şınayder ile dünyaya :lol:
Ama bu mesajı alıp foruma taşımak yokBecerikli yönetiminiz çıkacak, kapa açıklama yapacak, bizde talibiz dicek, görecez kim daha tassakli :lol:
Yer mi ?? :trollface:
Gelişme varmı dün geceden beri ?
İyi bari finaller başlamadan açıklansın da ne açıklanacaksa, kafayı veremiyoruz.![]()
Kaptırmayalım kendimizi ama gelmezse çok üzüleceğiz belli.İnşallah gelir.Yönetimin her devre arası taraftara hayal kırıklığı yaşatmaya hakkı yok ! (bkz : Shaqiri )
Finaller başlamadan açıklansa gene çalışamican kiHeyecan, sevinç, yorumlar, adamın gelişi vs vs Finallerin üstüne soğuk suyu iç sen
![]()