Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Geçen sene bu zamanlarda "dilil yok,pliy offa kadar şike kırırlırını açıklıyıcığız" diyen bir dallama ile uğraşıyorduk..Bu sene Sneijder için nöbetlerde:)...

İstermisiniz fener çamur olsun şimdi :asd:

Eminim 50 kere yoklama yapılmıştır devreye girmek için :D

Gelin lan gelin, bide dünyaya madara edelim sizi..

Selçuk ve Hamitle burda,

Şınayder ile dünyaya :lol:

Ama bu mesajı alıp foruma taşımak yok :) Becerikli yönetiminiz çıkacak, kapa açıklama yapacak, bizde talibiz dicek, görecez kim daha tassakli :lol:

Yer mi ?? :trollface:

Renktaşlar kastım şuydu, muslera olması gereken normal kaleci benim gözümde, ama herkes olağanüstü kaleci gözüyle bakıyor. Olağanüstü kaleci olması için olağanüstü pozisyonları kurtarması gerekiyor. %100 gol denilen pozisyonlardan bazılarını kurtarmasını beklerim şahsen. Ama dedim ya 40 metreden Leo Franko'nun yediği golleri görünce, Ufuğun topu eline alamamalarını görünce bu kurtardığı pozisyonlar aman aman geliyor:D

Tafareli hatırlasanıza bir...

O zaman size soriyim Tafarel mi Muslera mı şimdiye kadar kı performansıyla?

Göüzym kaepaulı yaezıiyorıum keisienliekle teafarrreeeeeaaaaalalllll..

:eek:

Gelmemesi %1 ihtimal bile olsa insan endişeleniyor.

İyi bari finaller başlamadan açıklansın da ne açıklanacaksa, kafayı veremiyoruz. :D

Renktaşlar kastım şuydu, muslera olması gereken normal kaleci benim gözümde, ama herkes olağanüstü kaleci gözüyle bakıyor. Olağanüstü kaleci olması için olağanüstü pozisyonları kurtarması gerekiyor. %100 gol denilen pozisyonlardan bazılarını kurtarmasını beklerim şahsen. Ama dedim ya 40 metreden Leo Franko'nun yediği golleri görünce, Ufuğun topu eline alamamalarını görünce bu kurtardığı pozisyonlar aman aman geliyor:D

Tafy benim gözümde dünyada gelmiş geçmiş en iyi 10 kaleci içerisinde. :yenieek: Böyle bir kıyaslama olamaz.

İstermisiniz fener çamur olsun şimdi :asd:

Eminim 50 kere yoklama yapılmıştır devreye girmek için :D

Gelin lan gelin, bide dünyaya madara edelim sizi..

Selçuk ve Hamitle burda,

Şınayder ile dünyaya :lol:

Ama bu mesajı alıp foruma taşımak yok :) Becerikli yönetiminiz çıkacak, kapa açıklama yapacak, bizde talibiz dicek, görecez kim daha tassakli :lol:

Yer mi ?? :trollface:

Renktaş hani Super Mario oyununda zıplayıp taşlara vurdukça altın veriyordu ya bonus olarak,öyle bir hal aldıki biz bunlara koydukça kupa verir oldular:)

Kaptırmayalım kendimizi ama gelmezse çok üzüleceğiz belli.İnşallah gelir.Yönetimin her devre arası taraftara hayal kırıklığı yaşatmaya hakkı yok ! (bkz : Shaqiri )

Tabi ki Taffarel onun yeri bambaşka hem kaleci olarak hem insan olarak. Ama Muslera'nın bu sene Eskişehir maçında üst üste 3 şutu kurtarması çok olağanüstü bir olaydı. Bundan yola çıkarak Muslera'nın normal üstü bir kaleci olduğunu düşünüyorum. :)

Beyler o zaman oturup dua etmekten başka yapacak bir şey kalmadı büyük gün yarın twitterdan baskıda yapılabilir

aslında antremanlarımıza bakmak lazım muhabirlerin uyanması lazım.. eğer atilla gökçe nin dediği gibi sneijder kesin bittiyse, hoca şimdiden takımı 4 3 3 veya 4 2 3 1 çalıştırmaya başlamıştır.. bu muhabirler hiç mi dikkat etmiyorlar bunlara

Bu nöbetten sonraki tüm nöbetler yavan olacak. Büyük boşluk olacak. Hiç bitmesin bu nöbet :D

Finaller başlamadan açıklansa gene çalışamican ki :D Heyecan, sevinç, yorumlar, adamın gelişi vs vs Finallerin üstüne soğuk suyu iç sen :D

Bilgisayar açıkken çalışıyorum ya o konuda sıkıntı yok da bir yerden burada oluyor kafam. Neyse, gelirse görürüz. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt