Emre Taylan
Parçalı Üye
- 12 Temmuz 2010
- 2.748
- 185
- 1.173
Cevap: Transfer Nöbeti
08.40 ve 15.00 olmak üzere yarın iki tane uçak var THY Milano-İstanbul
08.40 ve 15.00 olmak üzere yarın iki tane uçak var THY Milano-İstanbul
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[video=youtube;Wix_xuQTFvE]https://www.youtube.com/watch?v=Wix_xuQTFvE&feature=youtube_gdata_player[/video][/QUOTE
Benden çok yaşıyacaksın Renkdaş : ))
Arsenal News @Gooners_News
#AFC #Arsenal Wesley Sneijder wants Premier League big guns to hijack Galatasaray move: Wesley Sneijder is still...
14.000 Takipçisi var.
Cuma gününe kadar EPL'in iyi takımlarından teklif beklediği şeklinde bir haber vardı onu vermiş . Benim de tek korkum bu zaten. Tottenham falan son anda ister mi
Halil Keskiner @keskinerhalil Sneijder arkadaslariyla vedalasmak icin son kez inter idmaninda
Cuma gününe kadar EPL'in iyi takımlarından teklif beklediği şeklinde bir haber vardı onu vermiş . Benim de tek korkum bu zaten. Tottenham falan son anda ister mi
Sneijder arkadaslariyla vedalasmak icin son kez inter idmanindaymıs:confused:
totenham sezon sonu için schalke den birini almıştı...sanırım aynı mevki için...
totenham sezon sonu için schalke den birini almıştı...sanırım aynı mevki için...
1907-laz
3 saat önce
Sakıncalı Yorum
valla gelirse gsyi hagi gibi 5 sene taşır asıl FB ye lazım ama bizim mal aykut şöhretli kendisini arka plana atacak topçu sevmez onun arzusu 11 tane hamal olsun at gibi 90 dk koşsun hoş oynattıkları da koşmuyor ya anlayın adamın dilemmasını
![]()
tivitırtta ne kadar şınayder haberi paylaşan varsa alayını taşıyorsunuz buraya kimdir, nedir kimse bilmiyor. hatta dün 1 takipçili adamı bile taşıdılar valla pes.
bu bonservisse hicde cılgınlık diil ki sneıjder in kendisine bizzat bu kadar verecegimizi sanmıyorum,ha imza parası olabilir ama bunu da nike verecek büyük ihtimal