Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Cevap: Transfer Nöbeti
Umutsuzum ben
Gelmez.
Umutsuzum ben
Gelmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umutsuzum ben
Gelmez.
çok tehlikeli bir soru; ya gelmezse?
TRT SPOR @TRT3SPOR Sneijder'le yollarını ayırmak üzere olan Inter, aynı mevkide forma giyen Atalanta'lı Ezequiel Schelotto ile prensip anlaşmasına vardı.
ya gelirse
Sneijder hala son dakika İngiltere'den teklif gelirse diye bekliyor..ManU, City, Tot'nam gibi takımlarla olan görüşmeler yüksek bedeli nedeniyle yattı..

KULÜBÜN VİZYONU NASIL?
Radyospor'dan Özgür Sancar'ın edindiği bilgiye göre Sneijder, Nordin'i arayarak, "Galatasaray'ın nasıl bir vizyonu var. Ünlü oyuncular gelecek mi?" diye sordu. Nordin ise "Galatasaray Avrupa'da ilk 10 içerisine girme potansiyeli taşıyan bir kulüp. Burada her şey mükemmel; ancak başka ünlü oyuncular gelecek mi(?) Bunun cevabını ben veremem. Fatih Terim'e sor" dedi
Yanliz bu saaten sonra Transfer olmasza dünya ya da bir karisim rezil olmak da var . Daha dogrusu bütün yabancilarin dilinde ya Galatasaray kim sneijder kim laflari dolasiyor resmen. Okuya okuya sinirlenmemek elde degil. bukadar kücük görüyormus millet bizi resmen. sif bu kendilerini cok büyük gören kisilere tokat gibi Galatasarayimizin büyüklügünü göstercisine bu transfer olsun diye umuyorum. Iyi oynamasin bir sey beklemiyorum sneijderden ama gelsin cünkü bu saaten sonra bu benim icin bir Namuz meslesi oldu bir Galatasaray Taraftari olarak.
Edit : Gelirse iyi oynasin hata Hagi den sonra en iyi 10 nummara ola bilir diye düsünüyorum uzun vadede.
Yanliz bu saaten sonra Transfer olmasza dünya ya da bir karisim rezil olmak da var . Daha dogrusu bütün yabancilarin dilinde ya Galatasaray kim sneijder kim laflari dolasiyor resmen. Okuya okuya sinirlenmemek elde degil. bukadar kücük görüyormus millet bizi resmen. sif bu kendilerini cok büyük gören kisilere tokat gibi Galatasarayimizin büyüklügünü göstercisine bu transfer olsun diye umuyorum. Iyi oynamasin bir sey beklemiyorum sneijderden ama gelsin cünkü bu saaten sonra bu benim icin bir Namuz meslesi oldu bir Galatasaray Taraftari olarak.
Edit : Gelirse iyi oynasin hata Hagi den sonra en iyi 10 nummara ola bilir diye düsünüyorum uzun vadede.