Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

TRT SPOR ‏@TRT3SPOR Sneijder'le yollarını ayırmak üzere olan Inter, aynı mevkide forma giyen Atalanta'lı Ezequiel Schelotto ile prensip anlaşmasına vardı.

Çok tehlikeli bir soru; YA GELMEZSE?

Yanliz bu saaten sonra Transfer olmasza dünya ya da bir karisim rezil olmak da var . Daha dogrusu bütün yabancilarin dilinde ya Galatasaray kim sneijder kim laflari dolasiyor resmen. Okuya okuya sinirlenmemek elde degil. bukadar kücük görüyormus millet bizi resmen. sif bu kendilerini cok büyük gören kisilere tokat gibi Galatasarayimizin büyüklügünü göstercisine bu transfer olsun diye umuyorum. Iyi oynamasin bir sey beklemiyorum sneijderden ama gelsin cünkü bu saaten sonra bu benim icin bir Namuz meslesi oldu bir Galatasaray Taraftari olarak.

Edit : Gelirse iyi oynasin hata Hagi den sonra en iyi 10 nummara ola bilir diye düsünüyorum uzun vadede.

Amrabatı aradıysa sneijder bitmiş derim kendini anlatsın yeter belki oda maaşında indirime gider.:trollface:

KULÜBÜN VİZYONU NASIL?

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın edindiği bilgiye göre Sneijder, Nordin'i arayarak, "Galatasaray'ın nasıl bir vizyonu var. Ünlü oyuncular gelecek mi?" diye sordu. Nordin ise "Galatasaray Avrupa'da ilk 10 içerisine girme potansiyeli taşıyan bir kulüp. Burada her şey mükemmel; ancak başka ünlü oyuncular gelecek mi(?) Bunun cevabını ben veremem. Fatih Terim'e sor" dedi

Radyospor.

Yanliz bu saaten sonra Transfer olmasza dünya ya da bir karisim rezil olmak da var . Daha dogrusu bütün yabancilarin dilinde ya Galatasaray kim sneijder kim laflari dolasiyor resmen. Okuya okuya sinirlenmemek elde degil. bukadar kücük görüyormus millet bizi resmen. sif bu kendilerini cok büyük gören kisilere tokat gibi Galatasarayimizin büyüklügünü göstercisine bu transfer olsun diye umuyorum. Iyi oynamasin bir sey beklemiyorum sneijderden ama gelsin cünkü bu saaten sonra bu benim icin bir Namuz meslesi oldu bir Galatasaray Taraftari olarak.

Edit : Gelirse iyi oynasin hata Hagi den sonra en iyi 10 nummara ola bilir diye düsünüyorum uzun vadede.

Klavyenizden anladigim kadariyla avrupa'dan ve büyük bir ihtimalle almanya'dan katiliyorsunuz buraya..

Alman forumlarinda sampiyonlar ligi rakipleri konusulurken Galatasaray'i acayip kücümüsyorlar yahu, genelleme yaparak türkler söyle böyle diyip imajimizi yerle bir ediyorlar, Sneijder zu Galatasaray haberlerinde yorumlara bakacak olursak hepsi gülüyor bu olaya neredeyse, benim en büyük dilegim sneijder ve toprak/tasci'dan birisinin gelmesi ve schalkeyi elememiz, serdar tasci/toprak haberlerine de gülüyorlar, bunlarda para yok, biz dururken oraya giderse akilsizdir falan diyorlar oyuncuya, görende stuttgart ve leverkusen her sene sampiyonluga oynar zanneder.

Galatasarayi degil birader daha cok Túrkiye ligini, adamlar ligimizi hic bir sekilde ciddiye almiyorlar. hatta bir cok ingiliz ve ispanyol olsun bati avrupali taraftara sorarsan Galatasaray en iyi sartlarda bile orta seker takim olur derler. Fenerbahce icin kümeye oynar derler.

nasil ki biz simdi Selcuk a Türkiyenin en iyi oyuncusu Avrupada her takimda oynar diyorsak bunlarda kendi liglerini daha büyük görüp kendi bakis acisindan mantikli bir yorum yapiyorlar aslinda. Simdi sira bizde bunlara cevabi vermek konusunda :ayatollah:

Ligimizin imaji zaten berbat (ve cok haklilarda bu kadar mac satilmis, tarafli TFF, siyaset karisiyor biz bile igrenirken bu batili avrupalilar nasil ciddiye alsinlar bizi?)

Avrupada iste meydan okuyacagiz ve insallah 2-3 sene icinde Sampiyonlar liginde en az 3 Ceyrek final ve 1 yari final veya bir final ile anca kabul edebilirsin bunlari.)

sneijder amrabatı aradıysa 3 saate türkeyede olur. amrabat vermiştir gazı her türlü :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt