Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu hurmaya ne olmus böle,Galatasaray ile dostuz fln diyor,para tatlı gelmis buna

Klavyenizden anladigim kadariyla avrupa'dan ve büyük bir ihtimalle almanya'dan katiliyorsunuz buraya..

Alman forumlarinda sampiyonlar ligi rakipleri konusulurken Galatasaray'i acayip kücümüsyorlar yahu, genelleme yaparak türkler söyle böyle diyip imajimizi yerle bir ediyorlar, Sneijder zu Galatasaray haberlerinde yorumlara bakacak olursak hepsi gülüyor bu olaya neredeyse, benim en büyük dilegim sneijder ve toprak/tasci'dan birisinin gelmesi ve schalkeyi elememiz, serdar tasci/toprak haberlerine de gülüyorlar, bunlarda para yok, biz dururken oraya giderse akilsizdir falan diyorlar oyuncuya, görende stuttgart ve leverkusen her sene sampiyonluga oynar zanneder.

Kazma Almanlar bence kendilerine gülsünler gelen geçen Almanlar'ı finallerde tokatlıyor şamaroğlanına döndüler sadece Şampiyonlar Ligi değil Avrupa Kupası ve Dünya Kupası için böyle.

Klavyenizden anladigim kadariyla avrupa'dan ve büyük bir ihtimalle almanya'dan katiliyorsunuz buraya..

Alman forumlarinda sampiyonlar ligi rakipleri konusulurken Galatasaray'i acayip kücümüsyorlar yahu, genelleme yaparak türkler söyle böyle diyip imajimizi yerle bir ediyorlar, Sneijder zu Galatasaray haberlerinde yorumlara bakacak olursak hepsi gülüyor bu olaya neredeyse, benim en büyük dilegim sneijder ve toprak/tasci'dan birisinin gelmesi ve schalkeyi elememiz, serdar tasci/toprak haberlerine de gülüyorlar, bunlarda para yok, biz dururken oraya giderse akilsizdir falan diyorlar oyuncuya, görende stuttgart ve leverkusen her sene sampiyonluga oynar zanneder.

Evt almanyada kaliyorum. Dedigin gibi forumlarda olsun twitterde olsun hakaret noktasina kadar asagalayici ifadeler kunlaniliyor senin de yazdigin cekilde gibi. 1-2 foruma daynayip üye oldum ama bann yedim biraz sert karsilik verdigim icin :D

ama en berbatlari arsenal taraftari . ben bunlarin bukadar it süresi oldugunu bilmiyordum acikcasi. arsenal inanilmaz kücük görüyor. bilmeyen de sanki biz millinium uefa kupasini baska takima karsi kazandik zanedecek ya neyse :lol:

Amrabat'a bak, gel seni burda görmek isterim demiş sözde, peeeehh :)

Kazma Almanlar bence kendilerine gülsünler gelen geçen Almanlar'ı finallerde tokatlıyor şamaroğlanına döndüler sadece Şampiyonlar Ligi değil Avrupa Kupası ve Dünya Kupası için böyle.

Almanlar böyle, almanlar disipli, almanlar kaliteli diyip duruyorlar, hicbir zamanda kupa alamaz bunlar. :ayatollah:

mithat halis:bu transferin olma olasılığı çok yüksek

bizim transferler genelde 16:00-17:00 arası açıklanıyor..ya bugün ya da yarın bu saatlere odaklanmak lazım...

Gelmedi mi beyler :(

Arkadaşlar benim içinde bir korku var..Schalke araya girerse bu iş olmaz..Afellay 2 ay yok ve bizim Sneijder'i almamızı engelleyebilirler..

azizin süresi doluyo hurma ortada kalmıcak

Yarın öğle saatlerinde acıklanır diyorum. Buradan alıntı yaparım :asd:

Şu zamana kadar Kararını bildirecek denilen her transfer bana olmayacakmış gibi geliyor.

sneijder tt arenanın çimlerine bi ayak bassın zaten bi daha kovsan gitmez burdan. sansiro nun soğuk tribünlerine benzemez burası tribünler yanacak yanacak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt