Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Onur

Eboue Semih Ömer Carlinhos

Robben Sneijder Selçuk Amrabat

Burak Huntelaar

Hollanda - Türkiye karması :) seneye inşallah!

Massalah Sneijder Selcuk ikilisi bütün yükü kaldirir diyorsun, 4 oyuncun savunmayi yapmasini birak akillarindan bile gecirmezler.. hasat olur bu kadro. (heleki robben uzak dursun adam her 3-4 mac sonrasi sakatlaniyor chronik (kalitesine lafim yok)

Yalnız fenerde transfer girişimlerini durdurdu sneijderden çıkıcak sonucu bekliyo heralde :D

sacma haber gene turkspor dan

bu turkspor.net neyin kafasını yaşıyor anlamadım. Saime kalsa her dönem-herkes-her hocanın kuyusunu kazıyor :lol:

Yemin ediyorum 10 sene süren CESUR VE GÜZEL dizisinde bu kadar entrika yoktu yav :trollface:

Kaç yaşında bu adam ? 28 yaşında. Kafasında futbolu bitirmiş. Zaten istenen bir adam olsa dediğin gibi İnter bırakmaz. Fenerbahçe Belhanda gibi genç bir yeteneğe yönelirken bizim ihtiyar Sneijder'le ilglenmemiz vizyonsuzluğun göstergesidir. Verilecek paraya yazık. O para ile ne futbolcular alınır. Emre Çolağın maaşında iyileştirmeye gitsinler. Adam 10 tane Sneijder etkisi yapar.

Transfer Nöbeti

Onur yerine Muslera, Amrabat yerine Frei olsa daha iyi olur. :)

Muslera'nın Onur'a göre tek artısı, oyun kurma özelliği bence. Ama yine de Muslera'nın kalmasını isterim tabii. Ancak CL'de çeyrek final görürsek muhtemelen seneye ManU'ya falan gider Muslera, bence en iyi alternatifi de Onur.

Yahu sinir oluyorum Muslera yerine Onur yazıyorsunuz ya.:mad:

Muslera > Onur

Understand ?

Valla Sneijder eksperi sayılmam ama bana göre çalışkanlığı ve yüksek kondisyonu rahat CM oynar diye düşünüyorum. Kanatlarda ise katılıyorum, daha defansif kanat oyuncuları olabilir.

Zaten sıkıntı kanatlar.Oarta saha bir şekilde idare eder ama o kanatlarla beklerin işi çok zor. :)

Transfer Nöbeti

Kaç yaşında bu adam ? 28 yaşında. Kafasında futbolu bitirmiş. Zaten istenen bir adam olsa dediğin gibi İnter bırakmaz. Fenerbahçe Belhanda gibi genç bir yeteneğe yönelirken bizim ihtiyar Sneijder'le ilglenmemiz vizyonsuzluğun göstergesidir. Verilecek paraya yazık. O para ile ne futbolcular alınır. Emre Çolağın maaşında iyileştirmeye gitsinler. Adam 10 tane Sneijder etkisi yapar.

Sabahtan beri gelmez diye totem yapıyorum ama hiç bu kadar inandırıcısını görmemiştim :)

Sneijder FIFA 13'e göre CM,RM,LM,CAM oynayabiliyormuş, vay anam vay.

allah korusun oyle birsey yapmasinlar, daha ekmek pilav yesin once sonra belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt