Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

-----------------------Muslera-----------------------

eboue-----------s.taşcı------s.kaya------carlinhos

----------------f.melo-------s.inan---------------

hamit-------------- sneider-----------------k.frei

---------------------burak-----------------------

Bu Carlinhos'u izleyen var mı ? Herkes kadroya yazıyor ama şu an ki Riera'nın performansından daha iyi performans göstereceğini sanmıyorum.

adam gelmeyi düşünmese bir şekilde Türkiye'yi düşünmüyorum diye bir açıklama yapardı herhalde zaman geçtikçe olumsuz bir haberde gelmedikçe olacakmış gibi inşallah

bencede, adamın haberi yok dicez ama yer yerinde oynuyo ya şu an heryerde çıkan haberleri görmemesine imkan yok

onu herkes biliyorda seneye 5 yabancı olunca sneijderin yerine engin baytarı oynatırız artık

Stoperine türk oyuncu alamıyormusun ? Kerim Frei'i al sol kanata. Orta sahaya İnler'i al tek çözüm Muslera gibi belli kalitedeki oyuncuyu mu satmak ?

Kaç yaşında bu adam ? 28 yaşında. Kafasında futbolu bitirmiş. Zaten istenen bir adam olsa dediğin gibi İnter bırakmaz. Fenerbahçe Belhanda gibi genç bir yeteneğe yönelirken bizim ihtiyar Sneijder'le ilglenmemiz vizyonsuzluğun göstergesidir. Verilecek paraya yazık. O para ile ne futbolcular alınır. Emre Çolağın maaşında iyileştirmeye gitsinler. Adam 10 tane Sneijder etkisi yapar.

Renktaş bu laflardan sonrada gelmezse artık. Dahada gelmez :D

Transfer Nöbeti

Forumda totemler aşırıya kaçmaya başladı belhanda ile falan kıyaslanmaya başladı adam. Biran önce gelmesse akıl sağlığımı kaybedecem heralde

@hakan albayrak

hakan da salladi gene, once fransa dedi sonra gece kap a bildiri olacak diye, atip duruyor

Andrea Stramaccioni'nin Cuma günü bir basın toplantısı gerçekleştireceği öğrenildi. İtalyan çalıştırıcı TSI 13:30'da gazetecilerin karşısına çıkacak. Bu toplantı, Inter Channel'den canlı olarak yayınlanacak

Doğru diyorsun. Ama hem defansa yardım eden hem de kanatta etkili olabilen kim olabilir?

Brother orta sahayi besle tek forvet oynamak lazim hem Robben hem Amrabat ile 4 lü orta saha cöker.

Huntelaar konusunda ne diyecegime de sasirdim bir aralar cok heycanlandiriyordu ama bu son Avrupa Sampiyonasinda milli takimin icinde yarattig polemikler ve dik konusmasi takim ruhunu iyce bozmustu portakallarin. bu nedenle Huntelaar konusunda cekimserim artik.

Adamların 10 numarası Baroni bizimki Sneijder. Futbolu kafasında bitirmiş para için gelecek bi Sneijder. Baroni para içinmi geldi. Adam forması için oynuyor. Tez zamanda bu yanlıştan dönülmeli. Sneijder çok büyük hata

:asd: yalnız harbiden herkes kafayı sıyırdı çok değişik totemler türemeye başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt