Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Evet yorum yapmayacagim artik ve ara transfer donemi 31. ocakda bitiyor acelemiz yok o tarihe kadar olan tum teklifleri degerlendirip 31.Ocak tarihinde karar verecegiz de dedi.

öyle bişey demedi? tarih filan vermedi.. gazetelerin lafın g... eklemesi onlar. haber ilk çıktığında. artık yorum yapmıyacam dedi. öyle uzun bir yazısı yoktu...

teklif diyorda başka teklif olsa ortaya çıkar..

seref aydin gelir mi acaba bu aksam. belki kulagina bisey gelmistir, olumlu veya olumsuz.

Aydın Bayram @abayram71

Galatasaray büyük bir aksilik olmazsa yarın Sneijder´ı açıklayacak. Cim-Bom´a hayırlı olsun.

Aydın Bayram ‏@abayram71 Sneijder'in eşi, Kuyt'un eşini arayarak "İstanbul'a gelmeyi çok istiyorum" demiş. Bu da Sneijder transferinde olumlu bir gelişme.

Telekulak mi bunlar? Telefonlari falan mi dinliyorlar?

Ya bir yerde simdi Sneijderin hanimin bir videosunu izledim. baya bir sakincali bir video. Evlenmeden önce daha gencken cekmis filmi ama yinede Türkiyede bunu kunlanarak yasatmazlar bu aileyi ülkemizde diye düsünüyorum.

bişey olmaz. öyle tepki veren olursa..

bu ülkede soysuzz apo köpeği muhatap alınıyor ve ses çıkmıyorsaa.. hiçbişey olmazz..

Hahahahhaa :asd:

Fluminense nereye birakmiyor arkadas, Fluminense ile görüsmeye bile gerek yok, sözlesmesindeki 4 milyona serbest kalir madesi var, 4 milyonu yatirip Carlinhos'u Türkiye'ye getireceksin okadar.. Burak'ta oldugu gibi. Nereye birakmiyorlar, silah zoruyla tutacak halleri yok.

Bazı oyuncular İstanbul'a geldikten sonra açıklanmış mıydı daha önce?

Parayi veren (Galatasaray) düdügü(Sneijder) calar ,arkadas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt