Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hahahahhaa :asd:

Fluminense nereye birakmiyor arkadas, Fluminense ile görüsmeye bile gerek yok, sözlesmesindeki 4 milyona serbest kalir madesi var, 4 milyonu yatirip Carlinhos'u Türkiye'ye getireceksin okadar.. Burak'ta oldugu gibi. Nereye birakmiyorlar, silah zoruyla tutacak halleri yok.

Murhan hemen devreye gir kap gel carlinhos'u

Bir süredir yazmayıp süreci dışardan takip ediyordum. Sneijder sözde Amrabat'ı arayıp bilgi almak istemiş. Kulubü ve vizyonunu sormuş, başka ünlü oyuncular da gelecek mi demiş. Muhtemelen transfer görüşmeleri sırasında da kulubün vizyonu kendisine anlatılmak istenmiştir ama anlat anlat nereye kadar. Eline aslında 1996-2000 arasındaki süreci anlatan bir kolaj çalışması verilse, Filipescu, Ilie, Popescu, Hagi ve Taffarel transferleri anlatılsa 2000 ve 2001'deki zirve noktaları gösterilse herhalde böyle daha bizim için acayip/gereksiz gelen soruları sormaz. Hele hele Hagi - Galatasaray taraftarı ilişkisi anlatılsa o bile yeter de artar. Paraysa para da var, taraftar da var, kulüp de var, vizyon da var. Olmadı kurucumuz Ali Sami Yen'in kuruluş amacımızı anlatan cümlesinin tercümesi bile yeterdi sanırım. Hayırlısı bakalım.

ya ben anlamiyorum sneijder nene gibi adamlar fb lazim ama almiyolar birini biz digerinide jimnastik klübü aliyo fblilerde kafayi yiyolar hahahahaaha

bu transfer olmayacaksa yönetim açıklamasın bir ömür sneijderle ilgilenelim :lol:

Bir süredir yazmayıp süreci dışardan takip ediyordum. Sneijder sözde Amrabat'ı arayıp bilgi almak istemiş. Kulubü ve vizyonunu sormuş, başka ünlü oyuncular da gelecek mi demiş. Muhtemelen transfer görüşmeleri sırasında da kulubün vizyonu kendisine anlatılmak istenmiştir ama anlat anlat nereye kadar. Eline aslında 1996-2000 arasındaki süreci anlatan bir kolaj çalışması verilse, Filipescu, Ilie, Popescu, Hagi ve Taffarel transferleri anlatılsa 2000 ve 2001'deki zirve noktaları gösterilse herhalde böyle daha bizim için acayip/gereksiz gelen soruları sormaz. Hele hele Hagi - Galatasaray taraftarı ilişkisi anlatılsa o bile yeter de artar. Paraysa para da var, taraftar da var, kulüp de var, vizyon da var. Olmadı kurucumuz Ali Sami Yen'in kuruluş amacımızı anlatan cümlesinin tercümesi bile yeterdi sanırım. Hayırlısı bakalım.

:005:

yarin netlesmezse eger, daha fazla zamanimi bu sacma sapan ise harcamicam. heyecanliyiz eyvallah nobetciyiz felan ama, isim gucum var benimde. biran once kararini versin sneijder efendi.

İtalya'nın önemli gazetelerinden Calciomercato'ya göre Sneijder yarin Istanbul'a geleceği iddia edildi.

Tribun Dergi ‏@tribundergi SON DAKIKA - Italya'nin en cok takip edilen sitelerinden Calciomercato'ya göre Sneijder yarin Istanbul'a geliyor.

Ne son dakikası.

Sabahtan beri o gazetenin haberleri var. Çok önce söylemişlerdi Sneijderin yarın İstanbul'a geleceğini.

Ama bu gazete güvenilir mi değil mi bilmiyoruz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt