Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

oyuncu gelmek istese niye beklesinler? ayrıca.. bülen tulun bildim bileli tek hoşuma giden söz. 24 saatdir. ondan sonra diğer mevkilere bakalım hemen. ayın 10 oldu. başka transfler ne zaman gelecekte uyum sağlayacak..

Doğru söylüyorsunuz Sayın Terim lakin dikkatinizi çekmek istediğim bir husus var o da bu fikirler şahsıma ait değil forum moderatörlerinden Murhan Efendiye aittir. Söz konusu cümleyi sanki şahsım tarafından söylenmiş gibi algılayıp bana karşı göstermiş olduğunuz bu hırçın tavır şahsımı ziyadesi ile üzmüştür. Lütfen seçtiğimiz kelimelere ve üslubumuza dikkat edelim. Aynı renklere gönül vermiş ademoğulları olarak birbirimizi sehven de olsa kırmamaya özen gösterelim. Saygılarımla.

uleee heycandan 9.000 mesajımı gelmişim ya laaa:lol:

adminler görev başına yarınn.. birli kirliği-kavga-tartışma-heycan.

forum forum olalı belki böyle yoğunluk görmedi. (tt arena açılışı hariç)

Üç aşamalı derken bu italyan sportif direktör,galatasaray-inter,Sneijder-Galatasaray tamam ama inter-sneijder arasında bir tazminat konuşuluyordu o konu mu acaba üçüncü aşama dedikleri..

Uc asamali degil, uc tarafi olan bir mesele. Inter, Galatasaray, Sneijder. Inter ile Galatasaray tamam, Sneijder'in karari bekleniyor.

uleee heycandan 9.000 mesajımı gelmişim ya laaa:lol:

adminler görev başına yarınn.. birli kirliği-kavga-tartışma-heycan.

forum forum olalı belki böyle yoğunluk görmedi. (tt arena açılışı hariç)

ulen sen snijderi istemiyordun bile ne heyecanı:D

sneijderi psg almak istemezse her türlü kel çocuk bizde.

youtube da yine sneijder galatasarayda kilipler dolasiyor :D valla bizdeki sevgi ve oyuncu ilgisi baska takimda yok

Transfer Nöbeti

24 saat vermiştik sneijdere zaman geçtikçe ümidim azalıyo

chadli teknik..adam gecebilme kapistesi var arti adam kasup kavuruyor twente ile, gol atma yetenegi daha ustun.. amrabat ise PSVden resmen kovuldu ve durumu ortada..Chadli gelmez bize..adam PL rahat oynar.. keske gelse...

renktas..amrabat nasil daha guvenilir? resmen kayseriden kazik yedik ( fenerin parasiyla :D )

Adam geçmesinden bahsetmiştim. Kayseri o parayı çekti biz aldık ve adam ne fedakarlıklar yaptı. Kovulma olayına katılmıyorum kimler nerelerden kovulup bizde neler yaptı. Oyuncu uygun ortamı bulursa herşeyi yapar. Chadli'yi bende beğenirim ama kadromuzda Amrabat varken almak mantıksız geliyor bana biz 4-3-3 oynamıyoruz kenarda oynayan adamın golcülükten çok asist özelliği pasları ortaları iyi olmalı. varsın hiç gol atmasın ama senede 8 - 10 gol attırsın.

Gel artık lan gel

Adam geçmesinden bahsetmiştim. Kayseri o parayı çekti biz aldık ve adam ne fedakarlıklar yaptı. Kovulma olayına katılmıyorum kimler nerelerden kovulup bizde neler yaptı. Oyuncu uygun ortamı bulursa herşeyi yapar. Chadli'yi bende beğenirim ama kadromuzda Amrabat varken almak mantıksız geliyor bana biz 4-3-3 oynamıyoruz kenarda oynayan adamın golcülükten çok asist özelliği pasları ortaları iyi olmalı. varsın hiç gol atmasın ama senede 8 - 10 gol attırsın.

amrabat satilmali renktas..

öyle bişey demedi? tarih filan vermedi.. gazetelerin lafın g... eklemesi onlar. haber ilk çıktığında. artık yorum yapmıyacam dedi. öyle uzun bir yazısı yoktu...

teklif diyorda başka teklif olsa ortaya çıkar..

Insallah dedigin gibidir .. Sneijder resmen piskolojimizi bozdu :)

Doğru söylüyorsunuz Sayın Terim lakin dikkatinizi çekmek istediğim bir husus var o da bu fikirler şahsıma ait değil forum moderatörlerinden Murhan Efendiye aittir. Söz konusu cümleyi sanki şahsım tarafından söylenmiş gibi algılayıp bana karşı göstermiş olduğunuz bu hırçın tavır şahsımı ziyadesi ile üzmüştür. Lütfen seçtiğimiz kelimelere ve üslubumuza dikkat edelim. Aynı renklere gönül vermiş ademoğulları olarak birbirimizi sehven de olsa kırmamaya özen gösterelim. Saygılarımla.

şahsına karşı birşey demedim. murat urhan yazdığınıda gördüm zaten. murat murhan hep senin yüzünden...

kırdıysam özür dilerim reis.. ayrıca sende mazur görr snejder olunca işler karışıyor..

saygılarımlaa...:ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt