Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;fByO8gU0ovk]https://www.youtube.com/watch?v=fByO8gU0ovk[/video]

Burak Yılmaz :ayatollah:

Hollanda Ligi eskisi gibi değil...

Bana çok basit gelmeye başladı... Bazen maçları izliyorum halı saha maçları görünümünde...Bir süre Hollanda liginden futbolcu almamakta fayda var.

En ideali İngiltere, İtalya ve Almanya

Chadli buı nedenle riskli transfer olur.

arkadaslar eger sneijder gelirse Furkan Kahraman kardesimizin hakkini da teslim edelim, dün mesaj sayisi 999'a ulasti ve ondan beri mesaj atmiyor, 1000. Mesajini Sneijder'e sakliyor, helal Furkan kardes.

Arkadaş Sneijder gelirse Fenerli arkadaşım Galatasaray atkısı giyip foto çekicek.Sneijder gelmezse ben Fener atkısı takıcam.Mevzu büyük. :ayatollah:

O değil de Sneijder gelirse bi tane de o paslara koşu yapacak bi yardıran, kontraya çıkan bi kanat oyuncusu şart.

Hamit'i her ne kadar çok sevsem de, malesef oyunu çok yavaşlatıyor

Bende duyumcu olmaya karar verdim..Galatasaray sjneider ve inter ile her konuda anlaştı..Sjneider in teyzesinin eski kocasının kuzeni evet derse bu iş biticek

Hollanda Ligi eskisi gibi değil...

Bana çok basit gelmeye başladı... Bazen maçları izliyorum halı saha maçları görünümünde...Bir süre Hollanda liginden futbolcu almamakta fayda var.

En ideali İngiltere, İtalya ve Almanya

Chadli buı nedenle riskli transfer olur.

Hollanda da defans diye bsy yok, ve defans oyunculari cok zayif..butun takimlar 4-3-3 oynuyor..ikinci ligleride..

savunmalari kotu oldugu icin son iki sene basarisizlar ama adamlar her sene tum avrupaya futbolcu dagitiyor..

Hollanda bi futbolcu fabrikasidir.

ulen sen snijderi istemiyordun bile ne heyecanı:D

ben snejderi istemiyordum tabii.. geleceğini düşünen varmıydı pazartesiye kadar... veya yönetim bu kadar ciddi işler yapacağını tahmin edinceye kadar...

sebeplerimde belliydi o gün. adamın tekniğine cartına curtuna bişey demedim asla..

uzun zamandır oynamıyor diyordum (gazetelerden gördüğüm kadarı ile adam 3 aydır sakatlığından oynamıoymuş öğrendim.)

bonservisi 15 filan deniliyordu. bizim yönetim 10 dan fazla vermediğine göre olumsuz düşünüyordumm..

beni yanıltan açıkcası gazetelerin kadro dışı aylardır oynamıyor demesi oldu.. q7 ile kıyaslama yapmıştımm..

Transfer Nöbeti

Artık yönetimlik bişe yok sneijder süre istemiş ve o sürenin sonuna geliyoruz. Karar kendisinin

Öğle saatlerinde 24 saati var açıklaması geldi *

Aksam üstü duyumculardan hayırlı olsun gibi sözler gelmeye basladı *

Anlasılan doğru ise Sneijder aksam üstü kararını bildirmis ve hayırlı olmustur açıklama ne zaman bilinmez :)

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
Recep Olcay - 10.01.2013 19:38[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

selçuk şahin şinayder eşleşmesi güzel olacak bakalım kim ağır basacak

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

:yenieek:

[video=youtube;z4pt1DJw9m8]https://www.youtube.com/watch?v=z4pt1DJw9m8[/video]

bu aralar bu şarkıyı dinliyorum gel lan snijder.:D

Inter Sportif Direktörü Piero Ausilio, Sneijder'in yüzde 99 G.Saray ile ilgili anlaştığı yönündeki haberlere yönelik açıklamada, "Yüzdeler üstüne konuşmak istemiyorum. Galatasaray ilgi duyacağımız bir teklif yaptı ama bitmiş bir şey yok. G.Saray başkanı ile de konuştuk bu üç aşamalı bir işlem. Sneijder henüz ikna olmuş değil." ifadelerini kullandı. (fcinternews)

yahu bu turkspor sayfasi ne ayak anlamis degilim sniejder in esinin cevirdigi bir film yüzünden yok müslaman lari hakeret etmis hangi yüzle istanbul a gelecek falan diye yazmis arkadas bu sayfanin GS a karsi ne kuyruk acisi var anlamis degilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt