Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hollanda da defans diye bsy yok, ve defans oyunculari cok zayif..butun takimlar 4-3-3 oynuyor..ikinci ligleride..

savunmalari kotu oldugu icin son iki sene basarisizlar ama adamlar her sene tum avrupaya futbolcu dagitiyor..

Hollanda bi futbolcu fabrikasidir.

Futbolcu fabrikası ama eski kalitesinde değil..

Orada çok başarılı olan futbolcu Avrupa'nın güçlü liglerinde başarısız olabilir.

yahu bu turkspor sayfasi ne ayak anlamis degilim sniejder in esinin cevirdigi bir film yüzünden yok müslaman lari hakeret etmis hangi yüzle istanbul a gelecek falan diye yazmis arkadas bu sayfanin GS a karsi ne kuyruk acisi var anlamis degilim

Orda kadının yaptığını bugün arap kızlarının ve bizim kızlarımızın çoğu yapıyor..Söyletmesinler insanı

Özlemişim buraları. :) Nedir son durumlar?

Inter Sportif Direktörü Piero Ausilio, Sneijder'in yüzde 99 G.Saray ile ilgili anlaştığı yönündeki haberlere yönelik açıklamada, "Yüzdeler üstüne konuşmak istemiyorum. Galatasaray ilgi duyacağımız bir teklif yaptı ama bitmiş bir şey yok. G.Saray başkanı ile de konuştuk bu üç aşamalı bir işlem. Sneijder henüz ikna olmuş değil." ifadelerini kullandı. (fcinternews)

145678922 ncı paylasım

Almanya 90'larin ortalarinda hem ekonomik hem de futbol olarak sarsinti yasarken Hollanda'yi arastirmist futbol konusunda ve onlarin altyapi sistemini Almanya'ya getirmisler.

bizim takımda selçuk-ujfa-hamit dışında uzun saçlı adam yok ya laa...

sexy kulubukkk. kel takımmı olurrr :)

Bu transfer biter bence ve tozunu atarız ortalığın.

umarimki gecen sene sakir gibi olmaz sonucu

24 saat içinde cevap'ını verecekmiş Snijder.

Hollanda Ligi eskisi gibi değil...

Bana çok basit gelmeye başladı... Bazen maçları izliyorum halı saha maçları görünümünde...Bir süre Hollanda liginden futbolcu almamakta fayda var.

En ideali İngiltere, İtalya ve Almanya

Chadli buı nedenle riskli transfer olur.

chadli fena oyuncu degil stili baya Arda Turan stili Chadli biraz daha gol vuruslarinda etkili Arda ise kesinlikle daha yaratici... Fena olmaz ama ben sahsen gece hayatini biliyorum bu yönden cok hatali olur diyorum net. (bir yil AGOVV Apeldoorn'da oynadi ben de Apeldoorn kentinde hafta sonlari barmenlik yaptim o zaman ve neler oldugunu cok iyi biliyorum.)

Bu gece gelişme olmaz artik...

Yarın belli olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt