Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

lan oğlum visezi,sınavı,sözlüsü olanın işi ne nöbette. Basın gidin kitabınızın başına. Bizim yaptığımız öküzlüğü yapmayın,Galatasaray cebinize para koymayacak, adam gibi okuyun doktor olun,hatırı sayılır bir meslek sahibi olun. Benim gibi işletme okuyup bir baltaya sap oluncaya kadar o banka sınavı senin bu mali müşavirlik sınavı senin sürtüp durmayın. Sinir etmeyin lan beni.

TSN CEVABI..

Size yazdığımız yorumlarda AYsal ın açıkladığı üç isim dışında TERİM in verdiği iki isim var demiştik. Bunu bize istihbaratı veren AMAN YAZMAYIN diye söylemiş ve ZATEN BAŞKAN BUNU KENDİNE YAKIN GAZETELERİN SPOR MÜDÜRLERİNE SÖYLEDİ. BUNLAR İKİŞER ÜÇER GÜN ARA İLE İSİMLERİ VERECEKLER BEN SİZE GÜVENDİĞİM İÇİN VERİYORUM , BENİM DOĞRU İSTİHBARAT VERDİĞİMİ TEYİD ETMENİZ İÇİN VERİYORUM AMA LÜTFEN YAZMAYIN DEMİŞTİ. .Biz de sadece TERİM in iki isim daha verdiğini ancak AYSAL ın bu iki ismi açıklamadığını sizlerle paylaşmıştık .. . Ve istihbarat kaynağımız YÜZ YÜZ haklı çıktı.. işte Terim in istediği o futbolcu.. WELLİNGTON NEM..

Yarın büyük ama yarın da bişey çıkmazsa yatar bu transfer

Ntvspor / Irmak Kazuk: Sneijder'den haber bekleniyor. Belki ilerleyen saatlerde, belki geç saatlerde, en son yarın öğle...

Bu günden daha bir şey çıkmaz heralde. Yarın için umutluyuz! :ayatollah:

benim tek korkum psg aga.eğer onlar araya girmezse tabi ( manuya falan söylemiyorum) sneijder her türli bizde.tottenham zaten orta sahaya trasnfer yapmayacağını açıkladı.

Kazandığımız tüm önemli maçlarda maçın 90 dakikası boyunca "alors on danse" şarkısı dinleyerek totem yapıyorum..Bir kere sekmedi daha Sneijder için de başlayacağım sanırım:) gelene kadar dinlerim artık

ne zaman üye sayısı konuk sayısından fazla olursa. bilinki ozaman snejder gelmiştir..

:lol:

snejder dışında bişey konuşulduğu yok...

snejderr en iyi kararı bize uygun şekilde verecekmişş..

ya kaçarkenn ya sıç....ken :lol:

Sneijder Trabzonspor da oynuyor olsaydı öğrenirdim de son durumu, adam Trabzonspor da oynamıyor. Bekleyelim bakalım ne olacak bu işin sonu :)

Ya bizde yada İnter'de kalıcak bu kadar basit :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt