Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[TABLE="class: tweet"]

[TR="class: tweet-header"]

[TD="class: user-info"]Nevzat Dindar @nevzatdindar [/TD]

[TD="class: timestamp"]28 saniye [/TD]

[/TR]

[TR="class: tweet-container"]

[TD="class: tweet-content, colspan: 2"]Sneijder'de dun yazdigimiz gibi sorun yok ama yarin istanbul'a gelecegi iddiasi da dogru degil..

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

renktaş ben de senin gibi düşünmeye çalışıyorum ama madem olumlu bir hava var neden sneijder kararını açıklamıyor, gelecek olan adam şimdiye kadar evet derdi diye düşünmekten de kendimi alamıyorum :) sonuçta pazarlık vs aşamalarını geçmişiz değil mi :)

adam gelmek istemiyorsa yalanlar istemiyorum der fener sorulduğunda nasıl güldüyse bizim içinde bi tepki verirdi maddi konular görüşülüyor benim kanaatim

bence bizim kulübü kullanıyor hamitin feneri kullandığı gibi. gelirse süper olur ama fazla kaptırmayın kendinizi

Dayanamadm geldim, beyler hazirlanin Sneijder gelmez yarin ya imksaniz

[TD="class: timestamp"]28 saniye[/TD]

[/TR]

[TD="class: tweet-content, colspan: 2"]Sneijder'de dun yazdigimiz gibi sorun yok ama yarin istanbul'a gelecegi iddiasi da dogru degil..

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

yahu ne zaman gelirse gelsin ya :D açıklansında şu herif işimiz gücümüz var anasını satayım bu nedir

Transfer Nöbeti

[TD="class: timestamp"]28 saniye [/TD]

[/TR]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

İmzayı atsında maç günleri gelip gitsede olur :)

Evet ne zaman gelecegi cok muhim degil. Transferi aciklansin da haftasonu esyalarini toplayip pazartesi kampa katilir en kotu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt