Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijder gelmese de ünal aysala laf atamayız sonuçta inter başkanı oyuncuyu verdik dedi başkan da onu söylemişti kapa bildirmemiz doğru adım yani diğer yatan transferler gibi değil iş oyuncuda artık inşallah gelir çok büyük transfer

Transfer Nöbeti

türkiyeye gelmek istemezse hayır diyebilir neden demesin yıllık ücretini inter 4 milyon olsun dediş kabul etmedi o zaman orda kalırdı türkiyeye gelmek istiyor maddiyat şuan için

Yahu birader dünya kadar para vermişin adam 3-4 gün süre istemiş. Bunun neresi anormal

:) Tolga en son 2 gün önce Sneijderin halasıyla görüştüm.

Xtj1G.jpg

Sneijder'in halasıyla konuştum biraz önce. Sezai Bey biz Avustralyadayız, kışları Amsterdam soğuk oluyor eşimle burada ki evimize geliyoruz dedi. İyi yapiyorsunuz, şimdi orası ışıl ışıldır dedim. Evet evet çok güzel dedi. Ben size yeğeniniz Sneijder'in transfer durumunu soracaktım bir bilginiz var mı dedim. Eşim iki gün önce Wesleyle konuştuğunda Galatasaray İstanbul takımına transfer olma ihtimalinin yüksek olduğunu ama bir iki gün daha bekleyeceğini söylemiş eniştesine, öğrenebildiğimiz son haber bu dedi. Anlıyorum, sizi rahatsız ettim çok teşekkür ederim bilgi için dedim.

Resme bakarsak halasına çekmiş Sneijder reis :ayatollah:

Yönetim'in simdi yapacagi is, ikinci bir teklif hazirlamak ve Sneijder'i o anda ikna etmek.. Yani hayir diyince bitmemeli bu is.

bence bizim kulübü kullanıyor hamitin feneri kullandığı gibi. gelirse süper olur ama fazla kaptırmayın kendinizi

renktaş kulübü kullandığı yok pazarlık halindeyiz olur inşalah ama olmazsa bu transferi yönetenlere burdan bi selam gönderrim

Yarın belli olur heralde,son 24 saat demedi mi Tulun ? Şu KAP işini öğrenemedik,transfer bittikten sonra bildirseniz sorun falan kalmıcak.

la yemin ediorum twitter forum falan herkes kafayı yedi ya :asd::asd::asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt