Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

futbolcu teklıfı kabul etmıs ekonomık olarak sadece gelıp gelmeyecgıne karar verecek,sen bu muhabbetın 3 gunluk olduguna ınanıyormusun

Acikcasi ben hic birseye inanmiyorum. Futbolcu nasil kabul etmis? Simdiye kadar niye beklesinler o zaman. Hepsi yalan. Sneijder yarin hayir diyecektir, yoksa gelmek isteseydi sürenin sonuna kadar beklemezdi ..

[video=youtube;R2Vyj1zxDJg]https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=R2Vyj1zxDJg[/video]

2:06 :D..

Köyt mü, kuyt mı diyor anlayamadım, tek anladığım ikisini de söylemiyor; onların arasında birşey söylüyor. Köyt diyecek gibi başlıyor, kuyt gibi bitiriyor.:D

Acikcasi ben hic birseye inanmiyorum. Futbolcu nasil kabul etmis? Simdiye kadar niye beklesinler o zaman. Hepsi yalan. Sneijder yarin hayir diyecektir, yoksa gelmek isteseydi sürenin sonuna kadar beklemezdi ..

neden ıkı gun sure ıstedı madem dırek red ederdı maddı konuda anlasmazlık olsaydı

Erhan Telli'nin tweeti tam bir gazeteci yazısıdır..Bir şey belirsizse olumsuz ile olumlu aynı anda servis edilir gazetecilikte haber atlamamak için o yüzden bildiğin politik bir tweet..Olur beyler olur Sneijder gelir bence:)

Başkan yapacağını yapmış Sneijder gelmek istemese zorla getiremez ya? İnter bile açıkladı anlastık iş topçuda bitiyor diye.

Sneijder'ın karısının oynadığı kısa film hakkında bir açıklama yapmıştım, gene yapayım. Söz konusu filmde bir film oyuncusu olarak rol almıştır Sneijder'ın eşi. Türkiye konusunda veya türban konusunda hassas olması zaten beklenemez söz konusu kişinin. Ayrıca bu filmde pek çok Türk oyuncu da yer almıştır, IMDB'den oyuncu kadrosuna bakılabilir. Buradan müslümanların alınmasını gerektirecek bir durum yok, çünkü hakaret yok. Ayrıca Avrupa'da yaşayan Türk bayanların yarısına yakınının böyle giyindiği de bir realite.

Habertürk gazetecisi değil mi o Erhan Telli ?

neden ıkı gun sure ıstedı madem dırek red ederdı maddı konuda anlasmazlık olsaydı

Hayir birza düsünmek istemesi normal Onur.. Ama sürenin bitmesine kadar beklemesi bence normal degil. Yani mesela 4 gün süre istersin olumlu düsünsen 2. veya 3. gün kabul edersin. Ama son güne kadar beklemek hem positif hemde negatif. Ama negatif daha agir basiyor gibi..

You tube den kaldırılması için uğraşılan 10 dakikalık rezalette Hollandalı , çekingen ve numuslu (!) bir gencin rüyasına giren , Türbanlı Türk kızları, Fahişelik yaparak, Hollandalı gençleri yoldan çıkartıyor mesajı veriliyor..

daha izlediğini anlayamayan insanlar haber yapıyo ya bende esas ona şaşırıyorum... film(veya video) saçma sapan bişey son derece gereksiz ama bu haber bu filmden bile daha gereksiz

Bitmeden açıklanana transferler de hep sıkıntı oluyor.İnşaallah sonu iyi olur.Ama ne açıklarsın arkadaş bitmeden transferi.

Transfer Nöbeti

Hayir birza düsünmek istemesi normal Onur.. Ama sürenin bitmesine kadar beklemesi bence normal degil. Yani mesela 4 gün süre istersin olumlu düsünsen 2. veya 3. gün kabul edersin. Ama son güne kadar beklemek hem positif hemde negatif. Ama negatif daha agir basiyor gibi..

Ulan bu işler ticaret. Bizim üzerimizden piyasa yapacak. Niye şak diye reddetsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt