Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
son dakika Negredo 99% Tottenham da, Sneijder in bir takima daha cizik cekebilir
Arsenal da devreye girmis![]()
adam türkiye liginde oynamak istemiyorsa istersen 6 ver cl de yarı finalde ol yine gelmez tekrar ediyorum türkiye ligine gelmek istiyor şuan yönetici becerisi ve biraz fiyat arttırımı lazım
Tottenham devrede falan diyolar sneijder için başa bela olacak bunlar demedi demeyin
Açıkcası vakit geçtikçe benimde umudum kırılıyor. İyi bi haber olsa suana kadar düşerdi ortalığa..
Olabilir tabi ama bende bu milletin niye hemen reddetmiyor triplerini anlamıyorum. Bu adamlar öpücükle değil parayla geliyor. Bu parayıda ne kadar piyasa yaparsan o kadar çok alırsın
yıkıl gelmeyecek ıdddaya bıle gırerım senınle
Onlarda Cazorla var niye istesinler ki Sneijder'i ?
Ayrıca Müslümanlığı anlatan "Çağrı" filminde oynayan Anthony Quinn'e Müslüman gözüyle mi bakıldı bu dünyada? Her hangi bir filmde fahişeyi oynayan bir kadına fahişe gözüyle mi bakıldı? Bu oyuncular profesyonel her türlü filmde oynayabilirler. Bu projeyi yazan, tasarlayan o olmadığı için kadına bir suçlama yapılamaz.
Niye olm Sneijder bu
Aynisini düsünüyorum, dedigin gibi adam reklam yapacak belkide..
Bende girerim, gelmeyecek iste biliyorum. Bence yarin kötü gün olacak, ama rüyamda Ünal Aysal TV'De hava atarak bitiriyordu transferi, bunu da söylemeden gecmiyim. Gülüyordu ve acikliyordu...