Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Yönetime ve Başkana tek eleştirim sessiz sedasız bir transfer yapamazlarmı diye olur. Sürekli her yere ilan ediyorlar.

Cevap: Transfer Nöbeti

umarim sneijder'in alternatifi vardir yalniz.

'sneijder'i hedefliyoduk, simdilik baskasini dusunmuyoruz'.

İçime kurt düştü bir anda olmayacak hissi gelmeye başladı.

Kap'a bildirilen adamlar arasında zaten en imkansızı Sneijder..

Olmadığı takdirde çok fazla abartmamak lazım sonuçta hala iyi bir takımımız var eksiklikleri olsa da..Umarım bu transfer olumsuz sonuçlanırsa B planımız vardır,benim tek derdim bu..

Gelirse de süpriz olur ve tadından yenmez zaten...

bu transfer bana sony anderson transferını aklıma getırıyor

Beyler az önce ulaştıgım bilgiyle snijderin kullandıgı otomobilin plaka sını öğrendim. Hemen 5664 plaka sorgulama sistemine plakayı mesaj atarak sorgulattım. Gelen mesajda Snijderin Galatasarayla anlaştıgını ve sözleşmenin 3 yıllık oldugunu ögrendim. Hayırlı olsun.

o videonun anlamini bilmiyorlar ki. yani orda ne anlatilmak istenildigini bilmiyorlar tam olarak. avrupada yasayan birisi bilir bu videonun icindeki anlamini. simdi uzun uzun yazamam ama tam arastirmadan bu konu hakinda haber yapmak yanlis diye düsünüyorum .

Ya anlami ne film iste. Gokce Bahadir televizyondaki dizide fahise rolunu canlandiriyor diye fahise mi oluyor? Kit goruslu, art niyetli insan bunlar.

48848862.gif

Yahu Schalke Sneijder'i nasil alacakmis be, sallayip duruyorlar. Biraz zor öderler..

Şimdi tonla küfür yiyeceğim ama bana öyle geliyor ki biz Sneijder ile ilgilenir Batalla'yı alırız.

o videonun anlamini bilmiyorlar ki. yani orda ne anlatilmak istenildigini bilmiyorlar tam olarak. avrupada yasayan birisi bilir bu videonun icindeki anlamini. simdi uzun uzun yazamam ama tam arastirmadan bu konu hakinda haber yapmak yanlis diye düsünüyorum .

fener Sneijder'la 1 aydır ilgileniyordu, her sitede haberleri vardı, o videolar neden şimdi gündeme geldi???

İnşallah sallıyodur :(

Ligtv muhabiri

Can İpekçi
‏@Can_ipekci

Arkadaslar Wesley Sneijder'in transfer sureci bana gore Ocak ayinin sonlarini bulur

Can İpekçi
@Can_ipekci

Galatsaray'in disinda Tottenham ve Schalke'nin de teklifleri var dolayisiyla daha su akar.

Can İpekçi ‏@Can_ipekci

Sneijder transferinde en sıkıntılı nokta oyuncunun menejerı Lerby!!!!

bunların hıcbır kaynagı dogru hepsı yalan

ama bu transferde yalan olacak

olumsuz duyumlar çoğalmaya başlandı bu ne be kardeşim borsa bile bu kadar inişli çıkışlı gitmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt