Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bülent tuluna sallıyoruz ama bu adam modern futbolu iyi takip edip fırsat transferlerini hemen gören bir vizyona sahip imparatora ters düştüğü için kimse sevmese de gerçeği görelim bence floryaya karışmadan yine bu yapının içinde bulunmalı adnan sezginle karıştırmayın adamı

Ben hocanın huzurunu bozmaktan başka bir işe yaradığını görmedim.

Her konuda anlaşma sağlandı haberleri dolanmaya başladı twitterda. Gözler resmi sitede olsun.

Renktaşlarım, kardeşlerim, abilerim yapmayınnnn gözünüzü seviyim yapmayın, şu twitterdaki ego meraklısı kan emicilerin takipçi sayısını artırmak için yaptığı pisliklere inanmayın... Adamın M.United a bile elini kolunu sallaya sallaya gitme ihtimali var.. Bize gelmesi baya baya zor... Kendinizi gelmicekmiş gibi hazırlayın gelirse 3katı bayram yapalım... Gerçekten üzülmenizi istemiyorum sonra illaki üzülcez ama çöküntü yaşamak var ah be gelseydi demek var...

burada ve başka forumlarda da görüyorum kap'a zorunluluktan bildirildi diye ama başka dün carlinhos ve chadli isimlerini de söyledi ama onlar bildirilmedi. Bence iş bitti kap'a o yüzden bildirildi..

Bi şey de var ki, görüşme yaptık lafını sadece Sneijder için kullandı. Ve girişimleri başlattık dedi. Diğerleri için sadece listemizde var lafını kullandı. Listede olan her futbolcuyu kap'a bildirmek zorunda değiliz.

Lan acaba takım arkadaşlarına mı veda ediyor :lol: son bir antreman :trollface:

tumblr_lyc38vDf441qfxktp.jpeg

:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

ne interi ya tam gazete ismine uygun bi haber materazzi ve cannavaro ile buluşmuşlar sadece kendi basına antreman yapıyo formda kalmak için

edit:bu arada son 5 kaldı 1000. mesaja hadi sneijder kop gel artık

Melo'da Juventus ile idmana çıkmıştı hemde 1 hafta kadar...

Sneijder gelmezse takımdan transfer beklemem kim gelsede umrumda olmaz.

Bu taraftar böyle bir oyuncuyu hak ediyor !

a.albayrak: biz başka takımların idmanından oyuncu alıyoruz

bülent tulun: başkan ben idmanı seyredeyimde iyiyse alırıkk:lol:

burada ve başka forumlarda da görüyorum kap'a zorunluluktan bildirildi diye ama başka dün carlinhos ve chadli isimlerini de söyledi ama onlar bildirilmedi. Bence iş bitti kap'a o yüzden bildirildi..

Ya bir tarafta başkan gitmiş klüp başkanıyla oturmuş konuşmuş, arkadaşlarımızı görevlendirdim diyor, diğerlerine de Fatih Hocamız listeyi verdi bunlar var diyor... Düşündükleri adamları bildirme zorunlulukları yokki, başlamış olmak lazım bilgilendirmek için

alayı yalan haber, ortada sadece inter ile yapılan bi görüşme var. Oyuncu'nun haberi dahi olduguna inanmıyorum. Kaynak mı? f.t ; İstemiyorum dedi.

amkspor da ayrı bi dingil gazete. sneijder cannavaro ve materazzi ile idmana çıkmış. ikiside interde değil. ayrıca inter sneijder'e twitter yasağı koymuş. günlerde sonra yazdı adam. çaktınız köfteyi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt