Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Cevap: Transfer Nöbeti
hadi gel laaa
hadi gel laaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alayı yalan haber, ortada sadece inter ile yapılan bi görüşme var. Oyuncu'nun haberi dahi olduguna inanmıyorum. Kaynak mı? f.t ; İstemiyorum dedi.
Ben hocanın huzurunu bozmaktan başka bir işe yaradığını görmedim.
Sneijder gelmezse takımdan transfer beklemem kim gelsede umrumda olmaz.
Bu taraftar böyle bir oyuncuyu hak ediyor !
Son Dakika : La Gazetta Della Sports : Sneijder İnterle anlaştı. İnterde devam edecek.
floryaya karışırken öyleydi birde mektup olayı var onun haricinde bayağadır bir etkisi yok ve hatta kendini geriye de çekti ortalığı da karıştırmıyor adam elmanderi getirende oydu ve önerdiği bir çok da futbolcu var imparatorun veto ettiği hatta demba ba transferi de yine ilk ortaya atıldığında tulunun eli vardı biz alamadık o başka ... bende kızıyorum imparator başkadır ama tulun boş adam değil çok faydası var ve olacaktır da
Son Dakika : La Gazetta Della Sports : Sneijder İnterle anlaştı. İnterde devam edecek.
git gide kötü haberler gelmeye basliyor ünal aysal bu sefer karizmayi cizdirecek gibi gözüküyor ,hadi hayirlisi insallah gelir
fatih terim nezaman snijderı istemiyorum demiş.:confused:
Erkan abi neden çizdirsin ya? Sneijder den bahsediyoruz Mustafa Sarp'dan değil
bu transferde patlarsa yönetim bu konuda becereksizdir başkada birşey denmez o kadar stada gelire ragmen birşeyi beceremiyorlar kapa bildir yalandan heyecan yaptırmaktan bıkmadılar.
Sözleşme şartlarını detaylı yazmışlar.
https://forzaslan.org/devami.asp?id=5954