Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben hocanın huzurunu bozmaktan başka bir işe yaradığını görmedim.

floryaya karışırken öyleydi birde mektup olayı var onun haricinde bayağadır bir etkisi yok ve hatta kendini geriye de çekti ortalığı da karıştırmıyor adam elmanderi getirende oydu ve önerdiği bir çok da futbolcu var imparatorun veto ettiği hatta demba ba transferi de yine ilk ortaya atıldığında tulunun eli vardı biz alamadık o başka ... bende kızıyorum imparator başkadır ama tulun boş adam değil çok faydası var ve olacaktır da

git gide kötü haberler gelmeye basliyor ünal aysal bu sefer karizmayi cizdirecek gibi gözüküyor ,hadi hayirlisi insallah gelir

Sneijder gelmezse takımdan transfer beklemem kim gelsede umrumda olmaz.

Bu taraftar böyle bir oyuncuyu hak ediyor !

Hangi taraftar hakediyoru? her fırsatta Yönetime sayan?, Efsane dediği hocasına sayan?, daha yeni gelen oyuncusunu ıslıklayan?, Dışarıda olan herşeye sessiz kalıp konu yönetim ve Fatih hoca olunca aslan kesilen hemen karşı açıklama yapan taraftar mı hakediyor? Geçiniz..

cannavarodamı interle antremana çıkmış gazetecilik bu kadar mı ucuz o resim eminim eskidir

Hemde çıksın abi idmanına inşallah adam gibi idmanda yapıyordur..Şurda bir ay kaldı cl'ye..İdmana çıkan adam alınmaz diye kural mı var..

Son Dakika : La Gazetta Della Sports : Sneijder İnterle anlaştı. İnterde devam edecek.

Bu antremana çıkmanın falan sonunda böyle birşey çıkarsa iyi küfrederim madem anlaşacaktınız ne adamı 6 ay boyunca yedek bıraktınız ne bizle anlaştınız oyuncu için..

floryaya karışırken öyleydi birde mektup olayı var onun haricinde bayağadır bir etkisi yok ve hatta kendini geriye de çekti ortalığı da karıştırmıyor adam elmanderi getirende oydu ve önerdiği bir çok da futbolcu var imparatorun veto ettiği hatta demba ba transferi de yine ilk ortaya atıldığında tulunun eli vardı biz alamadık o başka ... bende kızıyorum imparator başkadır ama tulun boş adam değil çok faydası var ve olacaktır da

Dediğin gibi o mektup olayı bile klüpte olmaması için çok önemli bir sebep bence.

Son günlerde ne kadar çok sazan.avi olayı yaşıyoruz..Haber, tweet paylaşılırken biraz daha dikkatli olsak..

177088-650.jpg

bu sabahki idman fotoğrafı +inter taraftarları gitmesin diye tweetler yağdırıyor şu an

bu transferde patlarsa yönetim bu konuda becereksizdir başkada birşey denmez o kadar stada gelire ragmen birşeyi beceremiyorlar kapa bildir yalandan heyecan yaptırmaktan bıkmadılar.

fatih terim nezaman snijderı istemiyorum demiş.:confused:

istemiyorum dedi. Kaka yı istiyorum dedi. Haberin yoksa bilmemen normal. Suni gündem yaratıldı su anda. Gelir mi? Bence çok zor fakat dünya üzerinde raiting yaratarak Gs ismini tekrar zihinlere enjekte etme gibi bir plan mevcut. Ben inanmıyorum fakat taraftarda gelmediği zaman yönetim düşmanı olmasın.

bu transferde patlarsa yönetim bu konuda becereksizdir başkada birşey denmez o kadar stada gelire ragmen birşeyi beceremiyorlar kapa bildir yalandan heyecan yaptırmaktan bıkmadılar.

Olay Sneijder'de bitiyor bu kez, istediği paraları versek bile gelmeme ihtimali var.

Ingiliz büyük bi kulüp istemezse Inter'de kalir Sneijder. Indirime gider yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt