Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sevgili baki,

kendine iyi bak, selcuk ihsan

boslugu siz doldurun artik..

Yok abi bideki bu sansislik oldugu surece bu herif gelmez. son dakikada bitane kulup cikar ona gider. sinirden sacimi yolucam biraZdan.

Yahu daha adam karar vermemis iste. Aramis sormus adam, neden yalan söyleyecek. Net cevap almis. Belliydi :mad:

Baki duyumculukta kendini kanıtlayabilirdin bu da gol değil baki bunu da atamadın

helal olsun Baki adam müthiş istihbaratçı çıktı yemin ediyorum.

Menejer, anlaştık hadi herkese duyur Baki demez herhalde :D

Bakinin menejeriyle konuştuğuna, konuştuysa bile o konuyu konuştuğuna asla inanmıyorum:) Takipçi sayısı artırdı ve sonrasında mantıksal olarak uydurabilicek en mantıklı lafı uydurdu...

Ya menejer bir açıklama yapıcak olsa onların medyada ağzı kulakları var zaten biriyle röportaj yapardı. Bakiye neden sölesin:D

Baki Mercimek ‏@Baki_Mercimek İnter'den ayrılma olasılığı yüksek, şu anda birkaç kulüple görüşülüyor ama hiçbir takımla anlaşma noktasına gelinmedi

he onun için tulun son 24 saat dedii baki futbolculuğun mal gibi duyumculuğun daha mal gibi

İnter'den ayrılma olasılığını yüksek olduğunu biz de biliyoruz. Boşuna kontör yemiş hırt Baki :(.

Bakinin menejeriyle konuştuğuna, konuştuysa bile o konuyu konuştuğuna asla inanmıyorum:) Takipçi sayısı artırdı ve sonrasında mantıksal olarak uydurabilicek en mantıklı lafı uydurdu...

Ya menejer bir açıklama yapıcak olsa onların medyada ağzı kulakları var zaten biriyle röportaj yapardı. Bakiye neden sölesin:D

Zamanında çok parasını yemiştir Bakinin. Bjk felan.

LigTV haberinde gördüm Sneijder Pazartesi gününe kadar süre istemiş dediler haberde?

şimdiye menejeri uyumuştur millet bizim gibi manyak mı :D

sneijder eger sen o teklifi kabul etmezsen, o iki bacagini kirarim cocuk. ya galatasaray, ya hic!

Yalnız Baki bana söylenen anlaştıkları, Galatasaray'a hayırlı olsun gibilerinden olsa herkes kral gözüyle bakacaktı Bakiye,

Şimdi Mercimek kadar değer vermiyorsunuz:D

Her yazılana inanmamak lazım, yarın bir olsun ondan sonra herşey belli olur.

Şu saatten sonra Sneijder dışında kimse ne olacağını bilemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt