Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

LigTV haberinde gördüm Sneijder Pazartesi gününe kadar süre istemiş dediler haberde?

:b5: Sarı-Kırmızılı kulübün yaptığı teklifi kabul eden Wesley Sneijder'in hafta başına kadar süre istediği ve menajerine, "sağlıklı bir karar vermek istiyorum. Bu yüzden zamana ihtiyacım var" dediği belirtiliyor.

Bakinin konusmasında ki müthiş çelişki; sadece türkiyede yazılıp çizilmiyor ki? -beyin bedava

O değil de sizin çocuklar mundar oldu.

Sneijder işi uzatıyorsa yönetim beklemesin bence başka oyunculara yönelelim

bazı haber sitelerinde milan galatasarayın boateng'i resmi olarak istediğini ama kabul etmediklerini yazmış, haberin orjinalinde ise boateng için teklifte bulunmadığımızı ancak başka bi konuda görüşüldüğünü ayrıca boateng istense bile satılmayacağı söylenmiş... şaka maka ülkede habercilik ölmüş lan

Baki Mercimek:Abi sneijder de son durum ne oluru var mı?

Lerby: Baki takipçi sayını artırdıysan kapat gözünü seviyim...

Ya beyler daha biten bi'şey yok işte,bitse açıklanacak zaten.Adama niye kızıyorsunuz ?

Sinirden gülme krizine girdim mercimeğini fırına veriiimm bakiii.. Şaşkoloz herif :mad:

bulnet tulun bıde bu transfere odaklandık dıyor baska yerıne yada alternatıf uzerınde calısmamız yok demıstı

24 saat içinde karar verilmesi bizim mi oyuncunun mu talebi bence işin püf noktası bu.Şayet biz direttiysek bizim bekleyecek vaktimiz yok bir an önce kararını ver dediysek oyuncu gelebilecek muhtelif daha cazip teklif beklentisiyle temmenni etmem ama bize olumsuz cevap verebilir.Şayet onun talebiyse o da bir an önce netleşsin istiyor demektir işte o zaman meşaleleri yakın .

Messi'yi de kapa bildirelimde şanımız yürüsün.

Samet Hoşgör ‏@samethsgr

@Baki_Mercimek öğreneceğin haberi ben gidiyorum

4 dkYiğit Ulus ‏@yigitulus

@Baki_Mercimek çok aydınlatıcı olmuş sağolsun :)

3 dkMustafa Çakır ‏@An_ti_kA

@Baki_Mercimek Haaaa bir sen eksiktin duyumculuk yapmayan sende katıldın kadro tamamlandı...

3 dkOzan Özden ‏@ozzeaa

@Baki_Mercimek bidaha ara bidaha bi ara ağzını bakiym gala falan de bi?

2 dkEnes Biga ‏@biganes

@Baki_Mercimek Sana söyleyeceğini mi düşünüyordun yoksa ?

:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt