Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Baki denilen adam bir duyumcu değil sadece catışma ortamı yaratan bir kekocan bence. Yok aramış yok sormuş. Bir futbolcu transfer döneminde bu tip açıklamalar yapmaz kaldı ki ben olsaydım eğer arayıp ana avrat kufur ederdim. Bireysel bir karar vericek adam bunun öğrenilmesi için beynine sızılması gerekli.

Kulubu ve Futbolcuy la kesin olarak anlaşmadan borsa ya isim bildirmenin saçmalık olduğunu bizler biliyorsak , yöneticiler de bunun farkındadır elbette. Bence bu hamleler kasıtlı yapılıyor. Özellikle taraftarın istediği isimler hep borsaya bildirilyor. Bunlar borsa oyunları bence. Kendimizi çok kaptırdık. Düşünebiliyormusunuz binlerce Galatasaray taraftarı iki gündür elin gevuruna ve eşine sanal alemde yalvarıyoruz . Biz bu işi çokmu abarttık

buda ola bilir evt. nede olsa bir sermaya artirimi gerceklestirmek istiyorlar bizimkiler en yakin zamanda. Bu tür borsa oyunu da bir secenek olarak duruyor evt. bakalim hayirlisi artik.

Usta tamam cuma ya kadar süre istenmiş ama son sn ye kadar da bekleyip bu kadar gerilim yapılmaz ki insan ister istemez çekiniyor ya olmassa diye. Umarım olmuşturda bunlar reklam ve medya baskınlığı için yapılıyordur. Günlerdir başka bir şey konuşılmaz oldu çünkü. Yoksa ben cuma 23.59 a kadar beklemenin başka mantığını göremiyorum.

Bunların dışında umarım birde Ömer toprak transferi olur ve stoper es geçilmez. oladı bir semih yada dany yoklugunda hapı yuttuk yoksa. Sneıjdere o kadar para verıp arkayı saglama almadan kumar oynanmaz. Sora 5 ay sora baslarlar sneıjder balonu dıye.

Sneıjder

Ömer

Carlinhos-olsson-cole

Bunlarla über bir takım oluruz artık

Beyler oyuncu almak harcamadır bununla borsa mı yükselir Allah aşkına ya.

Sneijder gelmezse gelmediği için pek üzülmem. Beni strese sokan, sinirimi bozan durum twitter da yabancı totoşların Türkiye hakkında leş bir yerden bahseder gibi yorumlar yapmaları. Ha haklı tarafları var mı ? Var. AMA ADAMIN KANINA DOKUNUYOR İŞTE.

Ya Rabbel Alemin, sen Wesley Sneijder kulunun Galatasaray'a gelmesinin önündeki oyunları, engelleri, fitneleri boz! Kaç gündür bu adam için, burada nöbet tutan kullarını mesud eyle, sabırlarının karşılıklarını ver Ya Rabbi!

[h=1]wesley sneijder[/h]kesinlikle galatasaray'la anlaştığına emin olduğum futbolcu. resmi olarak geç açıklanmasında başka bir neden olmalı.

zira gelmediği takdirde mevcut yönetim tüm inandırıcılığını yitirir. bırakın inandırıcılığı, stada giremezler bu saatten sonra.

bu nedenle anlaşıldığı kesin. o da kabul etti ve bence imza da atıldı. başka bir nedeni var açıklanmamasının. onu bilemiyorum. şunlar olabilir;

- hava alanı güvenliği nedeniyle habersizce gelmesi istenmiştir.

- ya da yanında bir oyuncunun daha getirilmesi arzu ediliyordur, o bekleniyordur.

- ya da gsstore ürünlerinin yetiştirilmesi bekleniyordur (transfer gününün heyacanıyla store'lara akın edenlerin elleri boş dönmesin diye. satış miktarını ciddi oranda etkiler bu bence ve en mantıklı neden olarak görünüyor)

- ve başka diğer nedenler.

sonuç olarak şüpheniz olmasın. anlaşma tamam. sneijder galatasaray'da.

(mavi limon, 10.01.2013 22:23 ~ 22:24)

Bende açıkçası bu tarz bişeyler düşünüyorum çünkü transfere bitti diyenler KAP açıklaması yapıldıktan itibaren kendilerinden çok emin konuşuyolar yani ortada atılmış bir imza olabilir ... Neden açıklanmıyo tarafıda yukardaki 2 maddeden birisi olabilir belki bilemiyorum :confused:

Kulubu ve Futbolcuy la kesin olarak anlaşmadan borsa ya isim bildirmenin saçmalık olduğunu bizler biliyorsak , yöneticiler de bunun farkındadır elbette. Bence bu hamleler kasıtlı yapılıyor. Özellikle taraftarın istediği isimler hep borsaya bildirilyor. Bunlar borsa oyunları bence. Kendimizi çok kaptırdık. Düşünebiliyormusunuz binlerce Galatasaray taraftarı iki gündür elin gevuruna ve eşine sanal alemde yalvarıyoruz . Biz bu işi çokmu abarttık

Ne gibi borsa oyunu olabilir bunlar ? Transfer yapınca borsada hisselerimizin çok değer kazandığını veya çok değiştiğini düşünen var mı çok merak ediyorum eğer böyle borsa oyunları olsaydı her takım messiyle görüşmeye başlandığını bildirirdi bu yoldan para kazanırdı borsanın bu kadar basit bir şey olduğunu mu düşünüyorsunuz? İşi kuralına göre yapmayanla dalga geçiyoruz şikeciler borsaya bildirmiyorlar böyle iş mi olur vs diye ama bizim yönetim yapılması gerekeni yapınca bu sefer de neden yapıyor diyoruz. Biz önce ne istediğimizi bilmeliyiz sonra istemeliyiz adamlar ne yapsa yaranamıyorlar.

yaw harbıden canım sıkıldıgı sey sneıjderın gelıp gelmemesı degıl Eger gelmezse onun yerıne gelcek futbolcu adayı yok boyle bır sacmalık olabılır mı ya.Batallaya gıdıp 7 8 mılyon bayılcaklar bu gıdısle.Hem sneıjder bu kadar naz edıp gelcekse de hıc gelmesın .Dustugumuz duruma bakın ya son tercıhız.Aynı seye benzıyor bıze kıza asıksınız ıstemeye gıttınız aldıgınız cevap senden yakısıklı zengın bırı gelıp benı ıstemezse son care senınle evelenecem gıbı bırsey

Ujfa gibi sessiz sedasız gelip Florya'da çıkacak ortaya :happynew:

Baki gerçekten iddia ettiği gibi Sneijder'in menajeri ile konuşmuşsa bence söyledikleri forumda yanlış değerlendiriliyor

Sonuçta Baki ne dedi daha henüz netleeşen bir durum yok

yani Sneijder'in menajeride Sneijder'dan haber bekliyor aynı bizim beklediğimiz gibi

ayrıca Türkiye'den başka takımlarında talip olması şaşılacak bir durum değil

ama inanın yalnızca talip oldukları ile kalırlar sonuçta olay yalnızca para değil

eğer öyle olsaydı Anzhi'ye giderdi Sneijder

Beyler oyuncu almak harcamadır bununla borsa mı yükselir Allah aşkına ya.

bir büyük isimle ilgilendiginde ve dünyaya bu cekilde marka ismini duyuldugun zaman borsada hiseler cikar. ama bu hiselerin düsmemesi icin oyuncuyu almayacaksin isde :) forlan-podolski ve sayre hepsinde hiseler yukara cikmisdi .simdiki sneijder durumundaki gibi hiseler deger kazanmisdi.

Bugün olumlu, olumsuz bi haber alalım . Şu belirsizlik ortadan kalksın artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt