Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu kişi veya Official hesap kimdir nedir biliyor musun güvenilir midir ???

Kendisini tanimiyorum tabii ..Twitter'de denk geldi.. resimlerine ve twittlerine bakinca gayet mantikli seyler paylasiyor. Az kisiyi takip edip (55 kisi) Cok kisi takip ediyor (5514 kisi) . Liverpool klubunun icinde olan biri.

Ama yazdiklarindan cikardigim sonuc Lerby tum kaynaklarini ve imkanlarini kullaniyor Wesley'yi EPL'e satmak icin..hatta gerekirse fiyatinda indirim de yapacakdir. Eger burasi olumsuz olursa zaten elemanin da soyledigi gibi takimlarin o fiyati ona vermeyecegine dair Galatasaray'a imza atacakdir.

Transfer olmazsa neler dersiniz ??

Ben gerçekten bişey demek çok büyük hayal kırıklığı olur o ayrı ...

Ama eğer yönetim madem bu kadar parayı gözden çıkarmış Sneijder yattığı taktirde Sneijder muadili olmasa da ne biliyim bi tık altı ya da daha genç Bernard ayarı bi adam getiremezlerse işte o zaman bende söverim heralde ...

Bende açıkçası bu tarz bişeyler düşünüyorum çünkü transfere bitti diyenler KAP açıklaması yapıldıktan itibaren kendilerinden çok emin konuşuyolar yani ortada atılmış bir imza olabilir ... Neden açıklanmıyo tarafıda yukardaki 2 maddeden birisi olabilir belki bilemiyorum :confused:

valla hocam 1-2 haftadır izmir'de kırmızı formanın bedenleri yoktu. yarın açılır açılmaz arayıp sorayım var mı yok diye. 2. nedenin doğruluk payını öğrenmiş oluruz az çok :)

Sneijder gelmek istemezse yönetime bir şey demem ama alternatifi yoksa o zaman veririm eksiyi. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt