Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ulan arkadaş bu adam öğlen gelecekse ne zaman açıklanacak lan bu adam

Osman eminim su anda evin içinde kaç kişi var onuda bilmiyordur :) Sırf site reklamı ve ego vari haberler bunlar.

Yarın sabah 10 gibi açıklanır diyorlar ? Hayır anlasıldı tamam, ama saatini nasıl öğreniyorsunuz bunu da ben anlamıyorum ? :) Ne kadar önemli ''Ben söylemiştim demek'' , yüzlerce yalanın içinde insanlarla dalga geçmek. Resmi site harici kimseyi takmayın beyler. Onun haricindeki hersey makara tukara. Birinci ağızdan isimler hariç kimse bu transfer görüşmesiyle ilgili bilgi alamaz.Eminim yöneticiler eşlerine dostlarına bile söylemezler çunku bu yüzden yöneticiler.

Canım, Keita Transferi 10'da açıklanmıştı ondan öyle diyolardır :asd:

1+(58).jpg

Yarın sneijder gelmezse osmana cöküyoruz

Altunterime inanmıorum renktaş he transfer olabilir yarın öglen geledebilir sorun yok ama o adamı sevmiorum

Transfer Nöbeti

Altunterim ne dedi beyler biri özet geçebilirmi rica etsem

renktaslar alin size :D

[video=youtube;Wix_xuQTFvE]https://www.youtube.com/watch?v=Wix_xuQTFvE[/video]

Sneijder, bu hafta başından itibaren yapılan görüşmelerin ardından sarı-kırmızılı takımın yöneticilerine Cuma (bugün) gününe kadar süre istemişti. Yıldız futbolcunun Galatasaray'a transferi hakkında kararını kardeşi Rodney Sneijder verdi.

Hollanda'nın RKC Waalwijk takımında forma giyen ve şu anda takımı ile Antalya'da kampta olan Rodney'in verdiği bilgiye göre Sneijder'i birçok kulüp istedi.

Anzhi ve M. United takımlarından teklif alan Sneijder, Rusya'ya gitmek istemediği için Aznhi, istediği ücreti alamadığı için de ManU'nun tekliflerini kabul etmedi ve Galatasaray ile anlaştı. Türkiye hakkında ağabeyinin olumlu referanslar aldığını söyleyen Rodney, "Bugün (dün) konuştuk ve bana Türkiye için iyi şeyler söylendiğini ve teklifin de istediği gibi olduğunu söyledi. Yarın öğleden sonra İstanbul'a gelecek" dedi.

Sneijder'in kararını Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a da bildirdiği öğrenildi. Yıldız futbolcunun öğleden sonra başkanın özel uçağı ile İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Sneijder'in eşi Milano'da yaşamaya devam edecek ve yıldız futbolcu ile tüm ailesine sınırsız uçak bileti verilecek.

TurkFutbol.Com Özel Haber - ....... ..............

Bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Beyler Aziz Belhandayi filan birakmis Sneijdere el atmis diyenler var ,seref yoksunu herif gelmeyecegini bile bile bizim ise zora sokuyor:mad:

ÖZEL : Sneijder imzaya geliyor

Galatasaray, İtalya'nın İnter takımında forma giyen Hollandalı yıldız futbolcu Wesley Sneijder transferinde mutlu sona ulaştı. Sneijder bugün İstanbul'a geliyor.

İtalyan ekibi İnter'de forma giyen ve bu sezon başında ücretinde indirim yapması isteğini kabul etmediği için kadro dışı kalan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder ile Galatasaray yakından ilgileniyordu.

Sneijder, bu hafta başından itibaren yapılan görüşmelerin ardından sarı-kırmızılı takımın yöneticilerine Cuma (bugün) gününe kadar süre istemişti. Yıldız futbolcunun Galatasaray'a transferi hakkında kararını kardeşi Rodney Sneijder verdi.

Hollanda'nın RKC Waalwijk takımında forma giyen ve şu anda takımı ile Antalya'da kampta olan Rodney'in verdiği bilgiye göre Sneijder'i birçok kulüp istedi.

Anzhi ve M. United takımlarından teklif alan Sneijder, Rusya'ya gitmek istemediği için Aznhi, istediği ücreti alamadığı için de ManU'nun tekliflerini kabul etmedi ve Galatasaray ile anlaştı. Türkiye hakkında ağabeyinin olumlu referanslar aldığını söyleyen Rodney, "Bugün (dün) konuştuk ve bana Türkiye için iyi şeyler söylendiğini ve teklifin de istediği gibi olduğunu söyledi. Yarın öğleden sonra İstanbul'a gelecek" dedi.

Sneijder'in kararını Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a da bildirdiği öğrenildi. Yıldız futbolcunun öğleden sonra başkanın özel uçağı ile İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Sneijder'in eşi Milano'da yaşamaya devam edecek ve yıldız futbolcu ile tüm ailesine sınırsız uçak bileti verilecek.

TurkFutbol.Com Özel Haber

https://www.turkfutbol.com/detay.asp?id=664

:f50::f50:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt