Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bıraksana, millet Onur çoh iyi kaleci diye inliyo burda.Onur'u 7'ye alıp Muslerayı 20ye satmalıymışız.20 mlik adamı satıp 7 m lik adamı almak hangi akla hizmetse artık:confused:

onu diyenler 10 senedir kalecisiz oynadigimizi ve muslera'nin avrupada basari getirecek tek sansimiz oldugunu unutoylar f'sher

muslera's phlegm > onur

Şu Chadli'yi detaylı anlatacak biri yok mu ?

ben izledim bir kaç kez anlatmaya çalışayım stil olarak kewell'a benzettim onun gibi forvete yakın, teknik, çok süratli değil ama oyun bilgisi yüksek, fiziği de sağlam bir oyuncu. ben izlediğimde hep sol kanatta oynadı ama forvet arkası ve sağda da oynayabiliyormuş.

Biz burada konuşurken yönetim bastırıyor..Ayrıca menajerlerin verdikleri haberler boşa değil..Umarım Sneijder kabul eder..

imza parası 6m€'yu, yıllık 3.2m€ üstüne eklerler

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

SON DAKİKA-GS'nin Sneijder'a yaptığı son teklif: 6 milyon € imza parası, yılda 3.2 garanti, maç başına 25 bin €! Rakamlar yönetimden teyitli

6 milyon imza parasida ne oluyor ?

maaşı 5-6 vericeğine öyle yapıyor

Beklemekten bu hale geldim yeminle

hakki-bulut-resimleri-6.jpeg

Istedigim tek sey; olumsuz olarak sonuclandigindan emin oldugum icin, milleti bos yere umutlandirmasinlar.

Acik acik soylesinler, aciklansilar resmi siteden. Milletin isi gucu var.

güzel hoş konuşmussun eline sağlık... erkekler baskette 16 harici naptın? en iyi bayanları ligde aldığın sonuç? madem iyiydin mahmuti niye gitti ceyhun niye gitti geçen sene.. bu sene baskette 5.sin vs.vs ayrıca Fatih Terim farkını unutmamak lazım...

Kuş musun?

8 milyon bonservis yazılıyor eğer doğru ise 6 milyon euro imza parasını eklesek bile bonservis yine uygun.Ayrıca Sneijderi almaya çalışıyoruz dünyanın en iyi 20 oyuncusu arasına girebilecek adamı herhalde fazla para vereceğiz..

gercekten su saatten sonra gelmesini sadece baskan icin istiyorum eger gelmezse cok büyük dalga konusu olucak , insallah gelir.

ayrica bu cahdli denen oyuncunun t.direktörü konusmus mcgregor galiba ismi cadli ocak ayinda vermiyceni söylemis zaten bu oyuncu hakkinda iyi seyler duymadim cok sakatlik yasayan bir futbolcuymus

Muslera'ya 20-25' e verip Onur'u 7'e alıyorsak saniye durmayalım...

Onur iyi kaleci renktaş.. Hem yabancı kontenjanı elimizi kolumuzu bağlıyor..

Çok sonra bulduk insan kaybetmek istemiyor.Kaleci kadar önemli mevki mi var yabancı kontejyanını düşünelim.

Kaleci var 40 metreden alakasız bi şutla maçı veren, kaleci ver 1 metreden şampiyonluğu alan.

doğru gerçek yurt dışı yurt içi tek bir gerçek var oda

Sneijder İnter'le antremana çıkmış bunun açıklaması ne acaba vee

İnter'le barışması söz konusu olmaz bence bu kadar zamandır olmadı biz teklif yapıncamı akıllarına geldi

Şu seten'i paylaşmasak olmuyo mu? Zaten sinirler gergin daha da geriliyoruz.

forumda mesaj yazan ağır gerizekalı kuşlar var o kadar belli oluyor ki kuş oldukları kendilerini gizleyemeyecek kadar aptallar çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt