Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yömetime sallamaya devam.Bak bi salladık 6 m euro imza parası vermişler.Bu trasnfer Ünal Aysal direkt kendi cebinden yapıcak ki yapması gerekir.

Bu saate kadar imza attıramadıysan çık olmadı bari de.bizde beklemeyelim.

şimdi şu iş beni düşündürüyor. dün başkan isim verdi diye kap'a bildirmek zorunda olsaydık 3 isim (sneijder, carlinhos,chadli) bildirirdik. niye sadece sneijder ?

Anzhi kelimesini gördüm mü midem bulanıyor... Futbolun anasını ağlattınız rus tohumları..

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

SON DAKİKA-GS'nin Sneijder'a yaptığı son teklif: 6 milyon € imza parası, yılda 3.2 garanti, maç başına 25 bin €! Rakamlar yönetimden teyitli

6 milyon imza parasida ne oluyor ?

Yıllık 5.2 + 25000 euro gibi olcak yani 3 senelik anlaşma olduğunu düşünürsek. Maksat yüksek maaş olmasın, dengeler bozulmasın.

Aynısını Selcuk İnan'da da yapmıştık.

Taraftara daha doğrusu duygusal taraftara göre mi kulüp yönetilir? Profesyonellik nerde kaldı, nasıl Avrupa'nın en iyi 10 kulübü arasına girmeyi hedefliyoruz amatör yöntemlerle mi?

Gereksiz yere umutsuzluğa kapılmayın derim. Şu ana dek gelişmelerin çoğu olumlu yönde oldu..

Sneijder'in antrenman fotolarının olduğu sitede önceki haftalardan da görüntüler var..Adam çalışıyor bu bizim için olumlu..

Resmi teklif bizden geldi, İngiltere'den beklenen teklifler olmadı..

:yenieek:

Galatasaray.org

:):troll::ayatollah::sad007::sad007:

Ya gülüyorum baska bişey degil

geceden beri sneijder sneijder diyenler var, 1 haftadir BAŞKAN TRANSFER NERDE YA 1-2m YÜZÜNDEN TRANSFER YAPMIYON diyenler var, simdi selcuga 3m imza parasi verilmisti zamanında, sneijdere 6m verilcek diye YUH COK YA VAZGEÇEK diyenler var.

Parasız, bu işler olmaz.

ve sneijder gelirse zaten, Gs AŞ borsadan para kazanmis olacak, hemde bunun formasi tshirtü cart curtu var.

Bi mantikli oynayın.

doğru gerçek yurt dışı yurt içi tek bir gerçek var oda

Sneijder İnter'le antremana çıkmış bunun açıklaması ne acaba vee

İnter'le barışması söz konusu olmaz bence bu kadar zamandır olmadı biz teklif yapıncamı akıllarına geldi

Zaten antrenmalara takımla beraber çıkıyormuş.

ibrahim seten ‏@ibrahimseten

son dakika-gs'nin sneijder'a yaptığı son teklif: 6 milyon € imza parası, yılda 3.2 garanti, maç başına 25 bin €! Rakamlar yönetimden teyitli

twitterına yazmış artık her ne kadar doğru ise bilemem.https://twitter.com/ibrahimseten

bu yazdiği çok mantikli. Böylece hem futbolcuyu ikna ederiz. Hemde futbolcular arasinda ücret farki fazla olmaz. (takimin en iyileri en fazla 2,9 mio eur aliyor)

eğer bu şartlarda sneijder alinirsa buradan yönetime tavsiyem: Harry kewel ile özdeşleşen portakal formalari hemen devre arasinda çikarsinlar. 6 milyon eur'luk imza parasini bu renkteki 10 numara sneijder formasi satişlari ile çikaririz.

Bugün akşama kadar olumlu/olumuz sonuçlanır diye düşünüyorum ben...

Ntvspor-özellike sporx ( sahibi azizin sol şeyi gibi) Seten bunları hakkaten kaale almamak lazım..Dün Ntvspor üzüldü resmen..Adamlarda bir tane Galatasaray kökenli yorumcu yok arkadaş seneler oldu..

Takimdaki dengeleri bozmamak icin yillik ucreti kesip imza parasi verilebilir....

şimdi şu iş beni düşündürüyor. dün başkan isim verdi diye kap'a bildirmek zorunda olsaydık 3 isim (sneijder, carlinhos,chadli) bildirirdik. niye sadece sneijder ?

Bu soruyu soran 1000 kişisin ve 1000 cevapta benden olsun Sneijder için interle görüştük dedi, değerleri içinse sadece transfer listemizde dedi.

Yanlız borsada yükseliş trendine girdik bu transfer dedikodularından dolayı inş manupulasyon değildir bu iş.

doğru gerçek yurt dışı yurt içi tek bir gerçek var oda

Sneijder İnter'le antremana çıkmış bunun açıklaması ne acaba vee

İnter'le barışması söz konusu olmaz bence bu kadar zamandır olmadı biz teklif yapıncamı akıllarına geldi

Gören de Tothennam la çıkmış sanar renktaş:) Adamın şuanki takımı o, transferi netleşene kadar tabiki de orda çıkıcak bunda acayip olan ne ki?

Adamın İnter'le antremana çıkmasından daha doğal ne olabilir ya bunu nasıl olumsuz olarak yorumlayabiliyosunuz ???

Adam şuanda İnter'in sözleşmeli futbolcusu ve doğal olarak takımıyla idmana çıkıyo yarın imzayı atar gelir Florya'da çıkar ... Sevinceğinize adam antreman yapıyo diye hemen karalar bağlıyosunuz ....

Holanda basını İtalya basını tek bir kaynaktan aldıkları bilgiyi öne sürüp sürüp olumsuz yazılar yazıyolar bizde pek çok farklı nispeten güvenilir kaynaklar bu iş bitti diyo ama hemen olumsuz olup yine yönetime yavaştan saydırmaya başlıyosunuz ...

Umutlanın diye demiyorum ama umutsuzluğa kapılmanın da manası yok daha şimdiden hele yönetime saydırmanın hiç manası yok hele Sneijder transferi olumsuz sonuçlansa bile yönetime saydırılmamalı işin bu kadar ciddiyete binmesi bile hayallerimizin ötesinde resmen kolay iş mi ya Sneijderi getirmek ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt