Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder Hollanda radyosuna aciklamalarda bulundu..

Turkiyeye gitmek benim gibi futbolcu icin Ligden dusmek gibi bisey olur dedi. Radyoda kendi dedi, napcaz simdi?

Normalde bütçemiz bu kadar paraları vermeyi kaldırıyorsa Sneijder olmazsa başkası olur diyorum ama bizim transferde dengemiz yok. Shaqiri ile ilgilenip Yiğitle kapatıyoruz.

dzeko olabilir transfer borsasının haberi

Ünal Aysal'a laf soyleyebilecek biri degilsin acikcasi.

Media prediction diye bi olay var futbolda, Aysal Sneijder transferini gerçekleştiremese bile, bi sonraki transferde kolaylik saglicak bi olay Media prediction. Futbolcu acisindan tabi, klüp degil.

Ben sneijder gelmezse yönetime sallamam, Su an Galatasarayin basinda kim olursa olsun, sneijderi alamazdi zaten, eger alinirsa bu yönetimin başarısı olur.

Gözünüzü seviyim sneijder yani bu.

Yönetime sallamaya bu kadar hevesli olmayın.

Yönetimi övüyormusun yoksa direk klübe sövüyormusun belli değil. Ne Sneijdermiş be. Boyle senin gibi futbolcu klupten buyuk havası veren 2-3 kişi daha var. Aklınızı başınıza toplayın. Biz beşiktaş değiliz.

[video=youtube;0-coHFtjQAc]https://www.youtube.com/watch?v=0-coHFtjQAc[/video]

Adımız geçiyor...

Şevket Arslan ‏@sevketarslan37

İtalyan Sport Vai, Roma'nın 1994 doğumlu ve Brezilya'da "Yeni Zico" diye çağrılan Adryan için G.Saray ile yarış halinde olduğunu iddia etti

Sneijder Hollanda radyosuna aciklamalarda bulundu..

Turkiyeye gitmek benim gibi futbolcu icin Ligden dusmek gibi bisey olur dedi. Radyoda kendi dedi, napcaz simdi?

ne yapicaz üstüne soguk bir su ve önümüzdeki haftalarda fenerlilerle ve bjk lilerle karsilasmiycaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt