Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

işte böle bir an evvel açıklamassak böle haberler artar açıklayın artık

Emre Eramil ‏@EramilEmre_

Sneijder olmuyor malesef. Italyada kalmak istedi

Yönetimi övüyormusun yoksa direk klübe sövüyormusun belli değil. Ne Sneijdermiş be. Boyle senin gibi futbolcu klupten buyuk havası veren 2-3 kişi daha var. Aklınızı başınıza toplayın. Biz beşiktaş değiliz.

Ben futbolcu klupten büyük havasi yaratmıyorum, yanliş anladın.

O arkadas su an sneijderi konusabiliyor, bundan 2 sene once orta sahada konusa konusa aldıgımız adam Cana idi.

Cana yi cok severim o ayrı ama aralarındaki gömlek farkini sende bilirsin.

ben diyorum ki, bu heyecanı bize kazandıran zaten bu yönetim ve bu teknik ekiptir. Sneijder ben Türkiyeye gitmem, ingilterede büyük klube giderim ve ya interde kalirim derse, yönetimiin yapabilcegi bişey yoktur.

Ha becerikli beceriksiz ona bişey diyemem.

Ama Ünal Aysal'ın zekasını hiçe saymak olmaz.

snejder işi yatışşş :)

bişey sorucam

adam sakatmış o yüzden kadrı dışında kalmış,

bizim medyada başka nedenle kadro dışı diyordu.. bu adamın anlaşması var zaten, indirim yapmazsa yapmaz..

Ya bu nedir herkes bi adamın twitterını ve yorumunu paylaşıyor. Kim ula bu herifler senden benden farkı ne, gazeteci mi? Ciddiye almayın şu tür asalakları.

Emre Eramil ‏@EramilEmre_

Sneijder olmuyor malesef. Italyada kalmak istedi

inanmayın beyler bu kamil sıkıyor gssözlükte bunun hakkında şunu yazmışlar: yeni şafak muhabiri. verdiği transfer bilgileri pek olumlu sonuçlanmadı. ona kalsa berbatov imzalamıştı. ve yine şu sıralar nene'nin ön protokole imza attığını twitterdan söylemektedir. takdir sizin.

emre eramili bosverin de radyo olayi dogruysa durum kötü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt