Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ne yaptın hocam ya geçen transfer döneminde bu Beyaz TV de çalışıyodu ve tüm dedikleri çıktı resmen ... Şimdi ayrılmış ordan yani kaynağın aslı Beyaz TV miydi Osman mı bilemiyorum ama geçen transfer döneminde benim için 1 numaraydı ...

O bu elemandı dimi tamam yahu karıştırdım pardon kafa gitti benim.

Osman Altunterim ‏@altunterim

Sneijder mevzusu şudur ; İnter defteri kapandı ve orada aldığı parayı artık kazanması mümkün değil.

Ayrıca İngiltere'den hiçbir takım Sneijder'e resmi teklif yapmadı! Altını çiziyorum , şu ana kadar hiçbir resmi teklif yok!

Galatasaray dışında Sneijder'e bu paraları ödeyebilecek bir kulüp de yok! Ayrıca Fatih Terim istemiyor olayları yalanın daniskası..

Gelmedi mi daha :Z5:

iş icin hong kong tayım burdaki spor kanalında dahi sneijder galatasaray haberleri var...

M.Ş'ye keşke dün resmi imzalar atıldımı diye sorsaydık

Osman Altunterim ‏@altunterim Fatih Terim'in açıklamalarını anlayamayanların uydurması! Hoca, "Bana Sneijder, Diego'yu alabiliriz denilince ben de eğer öyle bir şansımız

var, Kaka'yı isterim" diyor.. Tercih meselesi! İstemek ya da istememek ile alakalı değil! Ayrıca Hoca ile gerek benim gerek diğer gazeteci

Yanlız başkanın dediği interle anlaştık okadar. Sneijderle anlaştık demediki.. Ailesi var menajeri var falan dedi. Bence başkan tam olarrak ne yapıyosa onu soyluyor. ama biz adamın 1 dediğinden 10 çıkarıyoruz. Öyle alışmışız çünkü.. Kesin bitti diyoruz ama sanmıyorum ve gelmeyecek bence sneijder.

Bu SPORX yine Sneijder için Galatasaray 3 ün 1ini alır demiş... :mad:

Dün o kadar gazeteci başkanın karşısına oturmuş ama hiçbiri Alper, Ömer Toprak, Serdar Taşçı, Kerim Frei'ı sormadılar.

Ayrıca gidecekleri de sormadılar.

Sneijder mevzusu şudur ; İnter defteri kapandı ve orada aldığı parayı artık kazanması mümkün değil.

Ayrıca İngiltere'den hiçbir takım Sneijder'e resmi teklif yapmadı! Altını çiziyorum , şu ana kadar hiçbir resmi teklif yok!

Galatasaray dışında Sneijder'e bu paraları ödeyebilecek bir kulüp de yok! Ayrıca Fatih Terim istemiyor olayları yalanın daniskası..

Tamam o zaman Sneijder bizde

Herşey tamam da nasıl sneijdere bu paraları ödiyecek kulup yok. Hangi dünyada yaşıyo bu adam?

sporx gürcanın, webaslanda sporx in ikisininde koy gözüne rahman gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt