Özgür Çelik
Parçalı Üye
- 5 Temmuz 2011
- 4.738
- 0
- 996
Cevap: Transfer Nöbeti
Şimdilik herşey aynı ...
olumsuz bi gelişme filan ok dimi arkadaşlar
Şimdilik herşey aynı ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olumsuz bi gelişme filan ok dimi arkadaşlar
ne yaptın hocam ya geçen transfer döneminde bu Beyaz TV de çalışıyodu ve tüm dedikleri çıktı resmen ... Şimdi ayrılmış ordan yani kaynağın aslı Beyaz TV miydi Osman mı bilemiyorum ama geçen transfer döneminde benim için 1 numaraydı ...
Osman Altunterim @altunterim
Sneijder mevzusu şudur ; İnter defteri kapandı ve orada aldığı parayı artık kazanması mümkün değil.
Ayrıca İngiltere'den hiçbir takım Sneijder'e resmi teklif yapmadı! Altını çiziyorum , şu ana kadar hiçbir resmi teklif yok!
Galatasaray dışında Sneijder'e bu paraları ödeyebilecek bir kulüp de yok! Ayrıca Fatih Terim istemiyor olayları yalanın daniskası..
Bu SPORX yine Sneijder için Galatasaray 3 ün 1ini alır demiş...![]()
Sneijder mevzusu şudur ; İnter defteri kapandı ve orada aldığı parayı artık kazanması mümkün değil.
Ayrıca İngiltere'den hiçbir takım Sneijder'e resmi teklif yapmadı! Altını çiziyorum , şu ana kadar hiçbir resmi teklif yok!
Galatasaray dışında Sneijder'e bu paraları ödeyebilecek bir kulüp de yok! Ayrıca Fatih Terim istemiyor olayları yalanın daniskası..
iş icin hong kong tayım burdaki spor kanalında dahi sneijder galatasaray haberleri var...
Herşey tamam da nasıl sneijdere bu paraları ödiyecek kulup yok. Hangi dünyada yaşıyo bu adam?