Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Asil sorunumuz olan sol bek ve defans gobegine takviye yerine gidip olamayacak bir adam icin tum transfer donemini heba ediyoruz. Sneijder gelse bile, takim mevcut eksikliklerini gidermeyecek aksi daha da gerileyecek. Adam akilli bir transfer politikamiz yok!Daha dogrusu baskanin ego tatmini var.

Sol bek tamam da stoperde eksiğimiz falan yok

Asil sorunumuz olan sol bek ve defans gobegine takviye yerine gidip olamayacak bir adam icin tum transfer donemini heba ediyoruz. Sneijder gelse bile, takim mevcut eksikliklerini gidermeyecek aksi daha da gerileyecek. Adam akilli bir transfer politikamiz yok!Daha dogrusu baskanin ego tatmini var.

solbek alınıcak..ofansif anlamda da oyuncu eksiğimiz var ayrıca sneijder o sorunu çözer(gelirse :))..stoper konusunda hak veriyorum ancak bu sezon idare ederiz..ujfalusi 2. 3. haftaya kadar hazır olur.zan var gerekirse baltayı stoperde oynatırsın lig için fazla fazla yeter..CL için yetersiz diyebilirsin bencede öyle ama dany ve semih sakatlanmadıktan sonra problem yaşamayız..

Arkadaslar Sneijder'le beraber muhtemel kadromuz böyle yalnız kim kesilecek ?

Muslera , Eboue , Ujfa , Semih , Carlinhos , Hamit , Selçuk , Amrabat , Melo , Sneijder , Burak ?

biraz kafa dagıtalım gülelim dedım beyler rahat olun biraz biz fenevbahçe degılzzz

Sneijder gelince takım gerilemişmi oluyo ? Süper mantık hayran kaldım ... :uyy:

Bence en iyisi kimse kesin konuşmasın ama öle gelmeyecek,etmeyecek ben şurdan duydum ben burdan duydum gibi haberlerden uzak duralım. Bu iş en geç 2 güne kesinleşir zaten o zaman görürüz

Insallah gelir, ama iste boyle gazete haberleri insanin sinirini bozuyo, adamlar yakistiramiyo kendi dunya yildizlarini Turkiye ligine. Belki ondan boyle haberler cikiyo. Ben eminimki Sneijder bi gelse bidaha gitmek istemez. Istanbula giris var cikis yok.

Gelecek gelmeyecek muhabbetlerinden çok sistemimizin nasıl olacağını düşünüyorsunuz ? 5. yerli olarak kadroda kim oynar 4 1 2 1 2 yani 4 4 2 nin baklavalısını mı oynarız yoksa 4 3 3 mü oynarız ne düşünüyorsunuz ?

:sad007::Z5::sad007::Z5::sad007::Z5::sad007::Z5::sad007::Z5:

Arkadaslar Sneijder'le beraber muhtemel kadromuz böyle yalnız kim kesilecek ?

Muslera , Eboue , Ujfa , Semih , Carlinhos , Hamit , Selçuk , Amrabat , Melo , Sneijder , Burak ?

Ujfa/Dany ikilisinden birinin yerine Türk stoper şart ... Ah Serdar Taşçı'yı alabilseler varya inanılmaz bir hamle olurdu ...

Kazim Avci ‏@kazimavci

Sneijder'in eşi Yolanthe, Twitter üzerinden, İstanbul'a bi çok kez geldigini ve Türkiye'nin çok guzel bir yer olduğunu yazdı..

Gelecek gelmeyecek muhabbetlerinden çok sistemimizin nasıl olacağını düşünüyorsunuz ? 5. yerli olarak kadroda kim oynar 4 1 2 1 2 yani 4 4 2 nin baklavalısını mı oynarız yoksa 4 3 3 mü oynarız ne düşünüyorsunuz ?

4-4-2 den vazgecmelyiz artik..

Katılmıyorum..

Yaratıcı oyuncu eksikliğimiz saydıklarından çok daha önce geliyor..Pozisyon üretme konusunda çok zayıf kalıyoruz, oyuna hakim oluyoruz ama pozisyon zor üretiyoruz..

Dediğin sıkıntılarımızda var ama önce yaratıcı oyuncu işini çözmemiz gerekiyor..

Şurda hem fikiriz, sürenin tamamını klasik tabirle 10 numaraya harcamamak gerekiyor..

Re: Transfer Nöbeti

Abi anlamıyorum dün akşamdan beri millette bir heves söndürme çabası var. Ne yapmaya çalışıyorsunuz onu anlamıyorum. Adamlar tutmuş Hollandanın gazetesini gösteriyor burda senin klübün resmi internet sitesinde bildiri yapmış senin başkanın iş bitti demiş buna güvenmiyorlar gidip Hollanda basınına güvenip burdada milletin içini karartıyorlar :mad:

Iş bitti diyen mi oldu. Bu yönetimin beceremediği bizleri heveslendiren transferleri ne çabuk unuttun. Bizim bence transfer politikamız çok kötü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt