Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Of be başkan açıkla artık koyun web siteye Wesley Sneijder Galatasaray da deyin detaylar az sonra... koyun.Sneijderi tanıyalım kısmını okuyalım sonra kaç senelik sözleşmesi diye aramızda tartışalım.

Ali Ece'yi duydunuz mu?

-Çocuklar sabah kadar kadar nöbetlerde helak oluyor.Nöbeti birbirlerine devrediyorlar

:asd::asd:Adam ya.Sözlük forum herşeyi takip ediyor

Bizi sabah gördüyse burda adam şarkılar şiirler falan :lol:

Wesley Sneijder'in Transferi in Grmelere Baland - 08.01.2013 19:13 (GALATASARAY SPORTF A) / Galatasaray.org

soru şu: kulup ile görüşmeye başlandıysa. oyuncu ile anlaşılmıştır düz mantıkla

kulup ile anlaşıp futbolcuya yönelcek ise niye açıklandıki??

kulüp ve oyuncuyla anlaşıldı menejerin komisyonu kaldı onun için uğraşıyorlar la gazetta dello sport ta çıkan haberin nedenide o zaten menejerler gazeteleri bağlıyor fiyat arttırıyor

ulas bayam ‏@ulasbayam

Milan başkanı bi kahve içer miyiz diye Galatasaray başkanını arıyor,Manisa Başkanı da ... böyle takımı diye Fb başkanını.Hayat işte...

Valla ben Brezilya´lı sol bekleri beğenmem.(Marcelo hariç)Hücumları çok iyi ama savunmaları çok sıkıntılı oluyor.Riera yerine sol beki zaten savunması kötü diye aramıyor muyuz?

Şöyle bir durum var sanırım. Dün başkan da söyledi. Hoca sol bek ve sol açık arasında kararsız kalmış. Riera'yı sol bekte oynatıp önüne adam almayı düşündüğü için Chadli,Riera'yı açığa alıp sol beke transfer yapmak için de Carlinhos isimleri arasında gidip geliyor bana kalırsa.

bugün açıklanır umarım

[video=youtube;f7ZvJ04Aa_o]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f7ZvJ04Aa_o[/video]

Arkadaşlar gs tv izledim haberleri taffarel gelirse çok mutlu oluruz diyordu gülüyordu bu iş bitmiş:ayatollah:

Şöyle bir durum var sanırım. Dün başkan da söyledi. Hoca sol bek ve sol açık arasında kararsız kalmış. Riera'yı sol bekte oynatıp önüne adam almayı düşündüğü için Chadli,Riera'yı açığa alıp sol beke transfer yapmak için de Carlinhos isimleri arasında gidip geliyor bana kalırsa.

Sol açıkta Amrabat da var bence Solbeke adam almalıyız yani Carlinhos'u..

Arkadaşlar kahve rengi,dişi köpek alıcamda isim önerirmisiniz?

Çok kararsız kaldım...

Dün görmediniz mi ortalığı angutlar zaten kuduruyor kıskançlıktan..Gürcan çaycısı "dengeleri bozar" falan saçmalıklarına girdi hasetinden..Güntekin gibi muşmula suratlı bile suratı 5 karış program yaptı ki "ben bile heyecanlandım" diyebildi üzüle üzüle..Öyle bir transfer ki şuan haset ve kıskançlık hat safhada..Bir salak Belhand Sneijderde iyi bile yazdı hatırlarsanız..Sneijder İstanbula gelsin çat diye çatırdayan tipler olacaktır daha..Allahım sen göster bugünleri bize..

snijder gürcan bilgice ne koymuş arkadaş ya

Ben Riera´nın sol kanada geçerse yine geçen sene ki şikayetlerimizin devam edeceğini düşünüyorum.Sol kanat için istediğimiz özelliklerde değil.Eski sürati yok.

Wesley'nin istediği rakamı öderiz ödemeyiz bunu bilemem ama beni düşündüren şey onun Milli Takım kariyeri. Bence onun kulüp bazından çok Milli Takım hedefi var, en azından bu daha büyüktür.

Şimdi bize gelse ÇL maçları hariç fazla göz önünde olmayacak, bizim ligi kimse taktığı yok zaten. Bu onun için dezavantaj olabilir. Ama öte yandan, bu adamı kaç takım kadrosuna katmak istiyor belli değil(yani maddi anlamda kolay bir adam değil). Seçenekleri sınırlı olabilir, ve bu adam oynamak zorunda Dünya Kupasına kaptan olarak gidecek çünkü, o yüzden bizi seçmesi de bir olasılık.

yahu Sneijder oyle bir kalemde silinip atilacak oyncumu allah askina?

Nerde oynarsa oynasin,Onlarda bir sitem var.Eger bu oyuncu oynuyorsa takimini tasiyorsa ve Hollanda milli takiminin bir parcasiysa elbette milli takimina cagrirli.Sen dusun ki gelmis buraya Galatasarayi tasiyor mesala Schalke karsilasmalarini onun asistleri sayesinde geciyoruz.buyuk yanki uyandirir.

Gençleri transfermarkkt güncellenmiş ya la ben yeni görüyorum :D

Burak'a 15 milyon euro değer biçmişler, ligin en değerli oyuncusu şu an. Şampiyonlar ligindeki başarısı fiyatına net bir şekilde yansıdı. Fernandes, Meireles 14, Selçuk, Sow 12 milyon euro.

Sneijder 28 milyon :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt