Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yahu ne kadar umutlanmak istemesemde iş resmiyete dökülmeden gerçekten inanılmaz olumlu bu iş bitmiş gibi konuşuyo basında güvenilir / güvenilmez tüm kaynaklar ...

5-6 sene öncesi Gayın Sin isimli sitesinden çok takip ederdik M.Ş.'yi. "Sevgiler... M.Ş."

Fanatik ‏@fanatikcomtr

Borussia Dortmund, eski futbolcusu ve takım kaptanı Nuri Şahin'i geri istiyor

Gram kadar aklı varsa Dortmund'a geri döner...

Not: Oyun sitilini gram beğenmiyorum.. Ne bir savunması ile öne çıkıyor ne de hücumuyla ... ne özelliği var anlayamadım gitti.. Hız desen yok , mücadele yok, savunma yok hücum orta seviye..

Arkadaşlar sneijder'i gelecek olan taraftar var, sneijder'i olmayan taraftar var.

Çatlatma falan yapmayın böyle, onlarda bir takım sevdalısı senin,benim gibi.

Kulak asmayın arada çıkan asalaklara, biz sevinirken kırmayalım başkalarını..

Not: Oyun sitilini gram beğenmiyorum.. Ne bir savunması ile öne çıkıyor ne de hücumuyla ... ne özelliği var anlayamadım gitti.. Hız desen yok , mücadele yok, savunma yok hücum orta seviye..

Akil var adamda. Kreatif futbolcu.

Sneijderi isteyen takımlar(transfermarkta göre)

Totenham

Milan

PSG

QPR

Galatasaray

Milan aradan çekildi deniliyor inşallah doğrudur, çünkü en ciddi rakibimiz bence oydu.

QPRye gitmez. geriye totenham, PSG ve biz kalıyoruz. Totenham ve PSG parası bol ve güçlü takımlar. bu iki takımıda reddedip bize gelme ihtimali var tabi ama bunları neden reddetsin. eğer totenhamdan istediği parayı alamassa bize gelebilir. ama bence hala bu transferin gerçekleşmesi çok zor.

cine 5 teki programda 00.46 da sunucu gelen twiti okuyor 'atilla gökce ye sorar mısınız sneijder gercekten bitti mi okula gidecem uyuyamıyorum' diyor...gökce de gülerek ve gayet emin bi ses tonuyla 'evet rahat uyusun kesin eminim bitti' diyor...acıklansın artıkta rahat uyusun herkes yaaa...

sa

Şöyle bir durum var sanırım. Dün başkan da söyledi. Hoca sol bek ve sol açık arasında kararsız kalmış. Riera'yı sol bekte oynatıp önüne adam almayı düşündüğü için Chadli,Riera'yı açığa alıp sol beke transfer yapmak için de Carlinhos isimleri arasında gidip geliyor bana kalırsa.

Chadli bu durumda bana daha mantıklı geliyor..

Top ayağına yakışıyormuş gibi görünüyor. Arada bir frikik atıyor, anca boş durumdaki adamlara pas atabiliyor.

Bir de çok güzel yana geriye oynuyor. Ultra şişirme ötesi Nuri. Overrated x 3429945435

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt