Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Cevap: Transfer Nöbeti
basket maçında sneijder diye bağrır taraftar artık
basket maçında sneijder diye bağrır taraftar artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Resmi açıklama önce Kap'a mı yapılır yoksa resmi siteye mi?
Öyle tabi ama orda demek istediğim başkan bu saatten sonra KAP'a bildireceği adamı ve İnteri okeyletmiştir..Konuşulanlar ince detaylardır
kap'ta sayfa yenilemekten yoruldum. transferi ilk ben konu açacağım görürsünüz bak![]()

Calciomercato Inter / Sneijder-Galatasaray, le ultime*|* calcio mercato web*|* Calciomercatoweb.it | Notizie di calcio e mercato, dirette live, probabili formazioni, pagelle fantacalcio
1 saat boyunce net bişeyo lmadan palyaşım yapamyacam beyinn a.. geçridim![]()
once kapa duser refikcim sonra resmi site verir![]()
Galatasaray wil Wesley Sneijder aantrekken. De Turkse club meldde gisteren op de eigen website dat er zelfs al gesproken is met zijn huidige club Internazionale.
Maar Galatasaray kan zich die moeite besparen, want de Oranje-international heeft al laten weten geen enkele interesse te hebben in een overgang naar Turkije, zo meldt AD Sportwereld.
Sneijder en zijn manager gaan er vanuit dat er pas kort voor het einde van de huidige transferperiode (31 januari) duidelijkheid zal zijn over zijn toekomst.
De middenvelder ligt al maanden met Inter in de clinch, omdat hij zijn contract niet tegen slechtere voorwaarden wil verlengen. De aanvoerder van het Nederlands elftal is sindsdien niet meer opgenomen in de wedstrijdselectie van trainer Stramaccioni en liet al weten open te staan voor een andere club.
dukkani kapatin beyler![]()
bu işler gizli yürüyülür ya. herşey başkanın boşboğazlığından meydana geldi. dün gstv'de sneijderle ilgili talimatı verdim dedi. ondan sonra da borsadan ceza almamak için kapa bildirdiler.
Düzcede okullar pazartesi gününe kadar tatil edildi.
bu işler gizli yürüyülür ya. herşey başkanın boşboğazlığından meydana geldi. dün gstv'de sneijderle ilgili talimatı verdim dedi. ondan sonra da borsadan ceza almamak için kapa bildirdiler.
Chadli neden bildirilmedi carlinhos neden bildirilmedi fındık fıstık mı onlar
Caner abi nasılsın ya sesin soluğun çıkmıyor?![]()