Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

basket maçında sneijder diye bağrır taraftar artık :)

Öyle tabi ama orda demek istediğim başkan bu saatten sonra KAP'a bildireceği adamı ve İnteri okeyletmiştir..Konuşulanlar ince detaylardır

bende ufak pürüzlerin kaldığını tahmin ediyorum ama büyük futbolcu getirirken en ufak problemin bile transferi zora sokabileceği ortada

bu işler gizli yürüyülür ya. herşey başkanın boşboğazlığından meydana geldi. dün gstv'de sneijderle ilgili talimatı verdim dedi. ondan sonra da borsadan ceza almamak için kapa bildirdiler.

Nostalji...

10un.imzasi.jpg

Galatasaray wil Wesley Sneijder aantrekken. De Turkse club meldde gisteren op de eigen website dat er zelfs al gesproken is met zijn huidige club Internazionale.

Maar Galatasaray kan zich die moeite besparen, want de Oranje-international heeft al laten weten geen enkele interesse te hebben in een overgang naar Turkije, zo meldt AD Sportwereld.

Sneijder en zijn manager gaan er vanuit dat er pas kort voor het einde van de huidige transferperiode (31 januari) duidelijkheid zal zijn over zijn toekomst.

De middenvelder ligt al maanden met Inter in de clinch, omdat hij zijn contract niet tegen slechtere voorwaarden wil verlengen. De aanvoerder van het Nederlands elftal is sindsdien niet meer opgenomen in de wedstrijdselectie van trainer Stramaccioni en liet al weten open te staan voor een andere club.

dukkani kapatin beyler :(

Algemeen Dagblad yaziyorsa oturup dusunmek lazim Telegraaf falan olsaydi pek takmazdim ama..Neyse Hayirlisi Bakalim bizimkilere epey is dusuyor o zaman ikna etmek icin.

bu işler gizli yürüyülür ya. herşey başkanın boşboğazlığından meydana geldi. dün gstv'de sneijderle ilgili talimatı verdim dedi. ondan sonra da borsadan ceza almamak için kapa bildirdiler.

Chadli neden bildirilmedi carlinhos neden bildirilmedi fındık fıstık mı onlar

snejderin sponsor bulundu

AHMET ÇAKAR:1 MİLYON TLL :):lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt